Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Dead Rising 4 - Xbox One

Zobraziť katalóg
Dead Rising 4 - Xbox One
5 1 hodnotení
Hra na konzolu Fotoreportér Frank West sa vracia späť po 16 rokoch od udalostí v Dead Rising. Ako obyčajný človek, ktorý sa ocitne v neobyčajných situáciách, sa snaží odhaliť pravdu o vládnom sprisahaní zodpovednom za šíriacu sa nákazu. Po tom istom dôkaze však dychtí aj tajná vojenská skupina, študent s neznámymi úmyslami a dokonca aj nová rasa inteligentnejších zombií. Frank musí prísť pravde na kĺb ako prvý ... aj za tú najvyššiu cenu.
Kód:  MXO314 Produktové číslo:  6AA-00015 Stránky výrobcu
Dead Rising 4 - Xbox One Predaj skončil

Dead Rising 4 - Xbox One

%

V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplavia smrteľne nebezpeční votrelci.

vypnuté
Hledej způsoby, jak přežít co nejdéle

Hľadaj spôsoby, ako prežiť čo najdlhšie.

vypnuté
EXO Suit

Do tvojej výbavy novej patrí EXO Suit. Vďaka tomu získaš krátkodobo neuveriteľnú palebnú silu.

vypnuté
Zbraní môže byť čokoľvek

Zbraňou môže byť čokoľvek

Hra obsahuje rad úplne nových zbraní a vozidiel, hráči si na likvidáciu zombie môžu tiež vyrobiť vlastné nástroje.

vypnuté
Otvorený svet plný nebezpečenstva

Otvorený svet plný nebezpečenstva

Pripoj sa k Frankovi Westovi a objavuj rozsiahly otvorený svet, v ktorom sa to len hemží nebezpečnými novými zombie aj milióny spôsobov, ako ich zniesť zo sveta. Buď prídeš na to, čo za touto záplavou stojí, alebo pri prídeš o život.

 

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dead Rising 4 - Xbox One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dead Rising 4 - Xbox One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dead Rising 4 - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dead Rising 4 - Xbox One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dead Rising 4 - Xbox One.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií