PET AD homeoffice

Deeper Fishfinder - Rybársky sonar

Zobraziť katalóg
Deeper Fishfinder - Rybársky sonar
4,8 9 hodnotení
Sonar Deeper Smart Fishfinder je unikátny sonar, ktorý používajú ako príležitostní, tak profesionálni rybári po celom svete!
Kód:  RYB001 Produktové číslo:  4779032950114 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Deeper Fishfinder - Rybársky sonar Predaj skončil

Deeper Fishfinder - Rybársky sonar

"Tak čo, berú?" Už nikdy nebudete musieť na túto otázku odpovedať záporne. Zoznámte sa s unikátnym zariadením, s ktorého pomocou bude rybárčenie jedna veľká radosť. Pod názvom Deeper Smart Fishfinder sa ukrýva prevratný sonar, ktorý mimo profesionálneho výkonu prináša aj veľkú mobilitu. Možno ho totiž jednoducho spárovať so smartfónom či tabletom. Ušetríte tak veľa miesta a voľné ruky môžete využiť na prenášanie úlovkov.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelá mobilita - sonar má priemer len 6,5 cm a váži len 100 g
  • Bezdrôtové prepojenie s mobilnými telefónmi a tabletmi
  • Bezplatná aplikácia pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS (predpoveď počasia, pripojenie na sociálne siete, kalendár, história zobrazenia dna)
  • Profesionálny výkon (použitie v hĺbke až 40 metrov)
  • Výdrž batérie až 6 hodín (automatické vypnutie po vytiahnutí z vody)
  • Kvalitné spracovanie a prepracovaný dizajn
  • Možnosť nastavenia dvoch lúčov 55 ° a 15 °

Najnovšia technológia pre skvelý úlovok

Nezáleží na tom, či ste profesionálny rybár alebo zapálený amatér. Inovatívnych funkcií sonaru Deeper Smart Fishfinder využije každý. Zariadenie funguje na princípe vysielania zvukových signálov, ktoré sa odrážajú od predmetov. Všetky informácie sú okamžite spracované a zobrazené na mobilnom zariadení, s ktorým sonar komunikuje pomocou technológie bluetooth na vzdialenosť až 50 metrov. Nemusíte sa obávať, že by sa k dátam dostal niekto ďalší. Unikátna adresa zabezpečí, že komunikácia prebieha výhradne s vašim smartfónom.

Inovatívna vizualizácia dát a dlhá výdrž

Aplikácia využíva mapových podkladov Google Maps. Jednoducho tak lokalizuje polohu pomocou GPS. Všetky dôležité miesta si môžete uložiť na ďalšie použitie. Dno je znázornené oveľa detailnejšie, pretože váš telefón či tablet ponúka lepšie rozlíšenie než displeje ostatných sonarov. Získavajte dôležité dáta po dobu až šiestich hodín. V prípade potreby možno Deeper dobiť pomocou MicroUSB konektora. A to nielen doma, ale aj v automobile (adaptéry nie sú súčasťou balenia).

Parametre a špecifikácia:

Pripojenie:
Bezdrôtové pripojenie pomocou technológie bluetooth na vzdialenosť až 50 metrov

Kompatibilita:
iOS 5.0+
Android 2.3+

Frekvencia:
290 kHz (15 °), 90 kHz (55 °)

Typ sonaru:
Dvojitý lúč

Konštrukcia:
ABS

Hĺbkový rozsah:
Max. 40 metrov, min. 0,5 metra

Teplota:
Snímač teploty vody
Stupňa Celzia, Fahrenheita
Prevádzková teplota -20 °C až 70 °C

Hmotnosť:
100 g

Rozmery:
Priemer 6,5 cm

Batéria:
Technológia Lithium Polymer
3,7 V, dobíjacia
Napájací adaptér 110 V ~ 240 V do steny, 12 V DC autonabíjačka, 5 V DV MicroUSB (adaptér ani autonabíjačka nie sú súčasťou balenia, iba kábel)

Poznámka:
Produktové línie: Deeper Fishfinder 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Deeper Fishfinder - Rybársky sonar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Deeper Fishfinder - Rybářský sonar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mélyebb halradar - Halászat szonár.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií