Rapture Rapture

Dell Precision T3620

Zobraziť katalóg
Dell Precision T3620
Pracovná stanica Intel Xeon E3-1240 v5 QC, RAM 8GB DDR4 SDRAM, NVIDIA Quadro K620 2GB, SSD 256GB, DVD, DVI, DisplayPort, USB 3.0, klávesnica, myš, Windows 7 Professional 64-bit, záruka on-site NBD
Kód:  TD140p43 Produktové číslo:  3620-8429 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Precision T3620

Výkonná a zároveň cenovo výhodná pracovná stanica Precision T3620 z dielní spoločnosti Dell je navrhnutá pre prácu s bežnými kancelárskymi programami aj náročnú grafikou. Vo svojich útrobách skrýva vysoko výkonný procesor Intel Xeon E3-1240 v5 QC na frekvencii 3,5 Ghz.

Výkon stanice je podporený 8 GB rýchlej operačnej pamäte DDR4 SDRAM a samostatnou grafickou kartou NVIDIA Quadro K620 s pamäťou 2 GB. Dostatočné miesto pre vaše dáta zaistí rýchly 256 GB SSD disk. Balenie zahŕňa kvalitný USB klávesnicu a myš. Predinštalovaný je operačný systém Microsoft Windows 7 Professional 64-bit s viacjazyčnou podporou.

Spoľahlivosť, stabilita a bezpečnosť dát

Precision T3620 má za sebou rozsiahle testovanie zaručujúca vysoký výkon teraz aj v budúcnosti. Už v základnom prevedení poskytuje vysokú stabilitu a bezpečnosť vašich dát. Navyše môžete využiť niektoré voliteľné riešenie výrobcu. Dell Data Protection, Security Tools, Dell Data Protection a Encryption vytvorí zo základnej pracovnej stanice Dell Precision T3620 bezpečnú pracovnú stanicu.

Oprava do druhého dňa - kdekoľvek

Vďaka vysokej kvalite svojich produktov spoločnosť Dell poskytuje špeciálnu rozšírenú záruku na 3 roky on-site next business day. V rámci záručnej doby oprava vašej stanice prebieha kdekoľvek po celej ČR nasledujúci pracovný deň.

Nezáleží na tom, či na stanici pracujete v zamestnaní, doma alebo na dovolenke. Stačí zavolať na telefónne číslo: 225 308 649, popr. mobil 778 440 533, nahlásiť výrobné číslo a závadu a DELL už všetko zariadi!

Certifikácia ISV

Pracovná stanica Dell Precision T3620 sa môže pochváliť certifikáciou ISV. Zabezpečená je tak kompatibilita s certifikovanými aplikáciami popredných nezávislých výrobcov softvéru a dlhá funkčnosť systému a produktivita.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Precision T3620 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Precision T3620. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Precision T3620. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Precision T3620. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Precision T3620.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií