AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dell Premier Backpack 15.6" čierny

Zobraziť katalóg
Dell Premier Backpack 15.6" čierny
5 3 hodnotení
Batoh na notebook - pre notebooky a ultrabooky s uhlopriečkou do 15.6"
Kód:  ADP1d407 Produktové číslo:  460-BBNE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Premier Backpack 15.6" čierny

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Dell Premier Backpack predstavuje mobilnú kanceláriu, ktorú ocenia profesionáli vyžadujúci jednoduchý a bezpečný prostriedok na prepravu svojho pracovného zariadenia - notebooku, tabletu a ďalšieho príslušenstva. Okrem vrecka pre 15,6" notebook obsahuje batoh niekoľko vreciek pre uloženie dokumentov a príslušenstva.

Kľúčové vlastnosti

  • Priehradky na príslušenstvo a dokumenty
  • Dve pružné sieťové vrecká
  • Reflexné prvky
  • Vyhovuje TSA
  • Vonkajšie sťahovacie popruhy k stabilizácii obsahu
  • Možno prirobiť na kolieskový kufor

Skvelý pomocník na cesty

Konštrukcia batohu vyhovuje požiadavkám bezpečnostných kontrol TSA. Čím vám ušetrí veľa času na letisku, pretože pri prechode bezpečnostnou kontrolou nebudete musieť vyťahovať notebook. Táto ochrana súčasne ochráni zariadenia pred poškodením. Okrem toho budete môcť pripevniť batoh na pojazdnú batožinu. Získate tak pohodlný prístup a uľahčíte svojim ramenám pri presúvaní medzi východmi k lietadlám.

Polstrovaný zadný panel s priestorovou vzdušnou sieťovinou ochladzuje chrbát a zaisťuje vysoký komfort aj pri dlhšom nosení. Tento batoh možno doplniť vnútorným vreckom na zariadení Dell Power Companion (možno kúpiť samostatne), ktoré umožňuje nabíjanie notebookov, tabletov a iných zariadení.

Odolné a ľahké vyhotovenie

Samostatná vlnená polstrovaná priehradka s patentovanými neoprénovými pružnými popruhmi dokonale ochráni váš notebook pred náhodnými nárazmi. Ďalšia vlnená polstrovaná priehradka slúži k ochrane tabletu a pomáha chrániť tiež displej tabletu proti poškriabaniu a odreninám.

Dell Premier Backpack sa tiež pýši veľmi odolnými vonkajšími materiálmi so špeciálnym zosilnením v oblastiach, ktoré podliehajú väčšiemu opotrebovaniu. Nechýbajú ani reflexné prvky pre zlepšenie viditeľnosti či už v noci alebo slabo v osvetlených garážach a mestských chodníkoch.

Tento batoh je vhodný pre väčšinu notebookov s uhlopriečkou displeja až 15,6" a je kompatibilný s notebookmi radov XPS, Latitude, Precision a Inspiron a tabletmi Venue a Latitude.

Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!
Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Premier Backpack 15.6" čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Premier Backpack 15.6" černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Premier Backpack 15.6" černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Premier Backpack 15.6" černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Premier Backpack 15.6.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií