PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DENIM ORIGINAL kazeta + zastrihávač chĺpkov

Zobraziť katalóg
DENIM ORIGINAL kazeta + zastrihávač chĺpkov
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: voda po holení 100ml, sprchový gél 250ml + zastrihávač chĺpkov
Kód:  VBAL0203 Produktové číslo:  8008970038049
DENIM ORIGINAL kazeta + zastrihávač chĺpkov Predaj skončil

DENIM ORIGINAL kazeta + zastrihávač chĺpkov

Darčeková kozmetická súprava DENIM ORIGINAL urobí radosť každému modernému mužovi, ktorý sa o seba stará a dbá na svoj upravený vzhľad. V súprave nájde kozmetické prípravky pre každodennú starostlivosť o svoju pleť, a to vodu po holení s objemom 100 ml, sprchový gél s objemom 250 ml a zastrihávač chĺpkov. Voda po holení so svojou intenzívnou vôňou s drevitými tónmi je správnou voľbou pre naozajstného a silného muža. Počiatočná aromatická vôňa bergamotu sa rozvinie do šťavnatého nádychu pomaranča, sprevádzaného šalviou, ktoré zavŕšia mužné tóny cédru a jantáru. 

Revitalizačný sprchový gél s výraznou pánskou vôňou o pokožku dokonale ošetruje a šetrne ju čistí. Príjemne ju povzbudzuje a navodzuje pocit dlhotrvajúcej sviežosti. Zanecháva ju hebkú, hydratovanú a vláčnu. Veľmi praktickým pomocníkom je zastrihávač chĺpkov, ktorý umožňuje perfektné a pohodlné odstránenie chĺpkov v nose, ušiach či na obočí. Potešte svojho partnera, otecka či kamaráta a obdarujte ho darčekovou kozmetickou kazetou DENIM ORIGINAL.

Zloženie vône:
Hlava: kadidlo, bergamot
Srdce: pomaranč, šalvia
Základ: jantár, vetiver, cédrové drevo

Obsah darčekovej súpravy:

  • Voda po holení s objemom 100 ml
  • Sprchový gél s objemom 250 ml
  • Zastrihávač chĺpkov

Zloženie vody po holení:
alcohol denaturovaný, aqua, glycerín, parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, propylene glycol, etylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, etylhexyl methoxycinnamate, benzyl benzoate, benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, citral, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, cl 47005, cl 15985

Zloženie sprchového gélu:
aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, lauryl Glucoside, sorbitol, disodium cocoamphodiacetate, parfum, peg-7 glyceryl cocoate, glycerín, sodium benzoate, sodium chloride, peg-40 hydrogenated castor oil, citric acid, lactid acid, disodium EDTA, sodium lactate, polyquaternium-7, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, alpha-Isomethyl ionone, citronellol, coumarin, cinnamal, limonene, linalool, cl 14720, cl 42090

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENIM ORIGINAL kazeta + zastrihávač chĺpkov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENIM ORIGINAL kazeta + zastřihávač chloupků.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií