AlzaPlus+ děti MPLA316412

DERMACOL Enja Lift Gel for Hips 150 ml

Zobraziť katalóg
DERMACOL Enja Lift Gel for Hips 150 ml
Telový gél vypínací na zadok a boky - 22,27 €/1 l
Kód:  TM104 Produktové číslo:  8595003109369 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Enja Lift Gel for Hips 150 ml Predaj skončil

DERMACOL Enja Lift Gel for Hips 150 ml

Telový gél Dermacol Enja Lift Gel for Hips je jedinečný kozmetický prípravok pre ženy určený špeciálne na problematické partie sedacích svalov a bokov. Vypínací gél vďaka svojmu liporedukčnému systému, ktorý obsahuje aktívne látky Lipomoist, kofeín a morské riasy, účinne napomáha zoštíhleniu a remodelácii vášho zadočku a bokov. Navracia pokožke jej štíhly vzhľad, vláčnosť a pružnosť a zanecháva ju dokonale vypnutú a zamatovo hebkú na dotyk. Vaše boky a zadoček získajú zvodné krivky, za ktorými sa každý otočí.

Pravidelným používaním gélu po dobu aspoň jedného mesiaca bude váš zadoček a boky štíhlejšie až o jednu konfekčnú veľkosť (cca 4 cm). Jemná textúra gélu sa nádherne do pokožky vstrebáva a nezanecháva škvrny. Tento kvalitný telový gél bol dermatologicky testovaný a schválený a je vhodný pre všetky typy pokožky. Pre krásny štíhly vzhľad rozmaznávajte vašu pokožku blahodarnou starostlivosťou unikátneho vypínacieho gélu.

Aktívne látky:
Obsiahnuté účinné látky Lipomoist, kofeín a morské riasy stimulujú lipolýzu a dlhodobo zabraňujú opätovnému ukladaniu tukov v partiách zadku a bokov.

Použitie:
Vypínací gél aplikujte na zadoček a boky 2x denne minimálne počas jedného mesiaca a krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky. Aby sa zvýšila jeho účinnosť, odporúčame nanášať gél na pokožku po jej umytí sprchovacím gélom.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Enja Lift Gel for Hips 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Enja Lift Gel for Hips 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Enja Lift Gel 150 ml Hips.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií