Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

DERMACOL Hyaluron čistiaca micelárna voda 400 ml

Zobraziť katalóg
DERMACOL Hyaluron čistiaca micelárna voda 400 ml
4,5 7 hodnotení
Micelárna voda , zabezpečuje čistenie a odlíčenie v jednom - 15,05 €/1 l
Kód:  PLK109 Produktové číslo:  8590031098180 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Hyaluron čistiaca micelárna voda 400 ml Predaj skončil

DERMACOL Hyaluron čistiaca micelárna voda 400 ml

Micelárna voda Dermacol Hyaluron je čistiaci kozmetický prípravok určený pre ženy od obľúbenej značky Dermacol, ktorý obsahuje kyselinu hyaluronovú. Pomocou micelárnej vody vašu pleť jednoducho a dôkladne očistíte, odstránite z pleti všetky nečistoty aj vodoodolný make-up. Prednosťou micelárnej vody je, že jedným ťahom odlíčite oči a pery bez nadmerného trenia pokožky. Vďaka obsiahnutej kyseline hyalurónovej navracia táto osviežujúca micelárna voda pleti jej pevnosť a pokožku zjemňuje. Výrobok neobsahuje alkohol a parabény, bol dermatologicky testovaný. Rozmaznávajte vašu pleť prvotriednou starostlivosťou tejto kvalitnej micelárnej vody, po ktorej bude vaša pleť žiariť čistým a sviežim vzhľadom.

Aktívne látky:
Obsiahnutá kyselina hyalurónová bojuje proti starnutiu pleti, pleť spevňuje a vypína, dodáva jej hĺbkovú hydratáciu.

Účinky:
Výsledkom aplikácie micelárnej vody je dokonale čistá, jemná a pevná pleť, perfektne hydratovaná a vláčna, nádherne svieže.

Použitie:
Dvakrát denne ráno a večer naneste prípravok na odličovací tampón a odlíčte najskôr oči, pery a zvyšok tváre. Jemnými pohybmi stierajte make-up a nečistoty zo stredu tváre smerom do strán. Nakoniec očistite tiež krk a dekolt. Micelárnu vodu nemusíte oplachovať, nahrádza pleťovú vodu či tonikum.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane pleti zrelej a citlivej.

Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Suchá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Hyaluron čistiaca micelárna voda 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Hyaluron Micellar Lotion 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Hyaluron Micellar Lotion 400 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií