AlzaBoxy Q1 PET

DERMACOL Time Coat Intense Perfector Night Cream 50 ml

Zobraziť katalóg
DERMACOL Time Coat Intense Perfector Night Cream 50 ml
Krém na tvár nočný, redukuje vrásky - 201,80 €/1 l
Kód:  PLK117 Produktové číslo:  8590031099330 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Time Coat Intense Perfector Night Cream 50 ml Predaj skončil

DERMACOL Time Coat Intense Perfector Night Cream 50 ml

Vypnuté
Dermacol Time Coat
 

Vyživujúci pleťový krém Time Coat je určený na nočné ošetrenie a vyživenie pleti. Jedinečným spôsobom dodáva pleti hydratáciu a pomáha odstraňovať vrásky aj jej ochabovanie počas vášho nočného odpočinku. Pomocou účinnej látky Time CodeTM otáča chod ručičiek biologických hodín a omladzuje bunky pleti až o 15 rokov! Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený, jeho zloženie je k pleti šetrné, nezaťažuje ju ani neupcháva póry. Zanecháva pleť jemnú, hladkú a prirodzene mladistvú.

DERMACOL je česká kozmetická firma, ktorá vznikla už na začiatku 60. rokov. Jej výrobky reprezentujú najvyššiu kvalitu a spájajú v sebe prísne nároky na výrobu a najnovšie poznatky výskumu v oblasti kozmetológie. Klinické testy Dermacol produktov prebiehajú pod prísnou kontrolou Štátneho zdravotného ústavu v Prahe a sú vyrábané v súlade s požiadavkami GMP a normou ISO. Pôvod účinných látok Dermacol produktov možno sledovať do laboratórií po celom svete - nielen v Česku, ale aj vo Francúzsku, Taliansku, Španielsku, Nemecku alebo Japonsku.

Nočný krém obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá vypĺňa vrásky a dodáva pleti hydratáciu, pružnosť a vláčnosť. Prípravok opticky redukuje vrásky pomocou sférických pigmentov, neobsahuje silikóny ani parabény. Účinný krém predstavuje nočnú starostlivosť, ktorá zaistí zdravú, krásnu a dlho prirodzene mladistvú pleť žien. Hýčkajte svoju pleť kvalitným krémom od spoľahlivého výrobcu!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Naneste večer na dokonale čistú pleť a jemne masírujte krúživými pohybmi smerom od vnútornej k vonkajšej strane tváre.

 
 

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Proti vráskam Hotovo!
Vek
35+ Hotovo!
Podľa doby používania
Nočný Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
35+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Nočný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Time Coat Intense Perfector Night Cream 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Time Coat Intense Perfector Night Cream 50 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií