AlzaBoxy Q1 PET

Diagnóza smrti

Zobraziť katalóg
Diagnóza smrti Film
Kód:  AV00037
Diagnóza smrti Predaj skončil

Diagnóza smrti

Starý hubár nájde v lese vážne zranenú ženu a takmer súčasne dôjde neďaleko k autonehode motocyklistov s nákladným autom. Vodič nákladiaku Honza Linhart je ťažko ranený a zachrániť ho môže len transplantácia obličky. Vhodným darcom by mohla byť práve ona zranená žena, ak by zomrela. Prípadom je poverený major Kalaš, ktorý spoločne s poručíkom Martincom dôjde k záveru, že išlo o lúpežné prepadnutie.

Veľmi skoro sa však osudy oboch ťažko ranených začnú podivne preplietať. Kateřina Marková, ako sa zranená žena volá, prichádzala za svojím milencom Ivanom Vajnerom. Ten sa deň pred prepadnutím vrátil z montáže vo Varšave, ale hneď ďalší deň odišiel na dovolenku neznámo kam. Podľa listu Markovej kriminalisti zistia, že sa s ním žena chcela rozísť kvôli inému.

Linhartova žena sa dozvie o možnosti transplantácie a úplnou náhodou zistí, že prepadnutá žena bola milenkou jej manžela. O to viac sa o osud Markovej zaujíma. Kriminalisti zistia, že Vajner nemohol byť páchateľom a vzápätí sa z hľadaného stáva vrah, pretože Marková zomrela. Podozrenie padne najprv na zraneného Linharta, ktorý sa v nemocnici pokúsi o samovraždu, ale Kalaš vzápätí objaví ďalšiu stopu, ktorá ho zavedie priamo k nečakanému páchateľovi...

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií