Protiplnění

DIET ESTHETIC Essence Dragon's Blood 100 ml

Zobraziť katalóg
DIET ESTHETIC Essence Dragon's Blood 100 ml
4,0 1 hodnotení
Pleťové sérum , vhodné na všetky typy pleti, účinky séra: omladenie, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 137,90 €/1 l
Kód:  KSPL0799 Produktové číslo:  8430830507707
DIET ESTHETIC Essence Dragon's Blood 100 ml Predaj skončil

DIET ESTHETIC Essence Dragon's Blood 100 ml

Pleťové sérum DietEsthetic Essence Dragon's Blood je omladzujúci kozmetický prípravok s obsahom vzácnej červenej živice z kôry stromu Croton lechleri. Drak je bájny čarovný tvor, ktorý vám splní želania. Navráti vám stratenú mladosť vašej pokožky.

Dračia krv je tmavočervená živica získavaná z narezanej kôry posvätného stromu peruánskych Indiánov - Croton lechleri, ktorého domovinou sú dažďové pralesy Strednej a Južnej Ameriky. Dračia krv obsahuje látky s vyhladzujúcimi schopnosťami a skupinu látok, ktoré majú úžasné antioxidačné schopnosti. Tieto látky sú 50-krát silnejšie, ako účinok vitamínu E.

Dračia krv má užasné antioxidačné schopnosti a stáva sa optimálnym prostriedkom v boji proti predčasnému starnutiu. Prípravok, ktorý dračia krv obsahuje, dokáže vašu pleť vyhladiť a dokonale vypnúť. Sérum účinne napomáha pri problémoch s akné a môže byť využité ako prevencia vzniku strií. Neobsahuje žiadne minerálne oleje, vďaka ktorým by bola pleť mastná a nepriedušná. Vyskúšajte účinky dračej krvi a majte vašu pleť krásnu a zdravú!

Aktívne látky:
Živica z narezanej kôry posvätného stromu Croton lechleri obsahuje látky s vyhladzujúcimi schopnosťami a skupinu látok, ktoré majú antioxidačné schopnosti. Tieto látky sú 50-krát silnejšie, ako účinok vitamínu E.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Je vhodnou dennou starostlivosťou, pretože pleť vypína okamžite. Môže byť využité aj ako intenzívna nočná starostlivosť. Naneste na pleť v potrebnom množstve a jemne vmasírujte.

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DIET ESTHETIC Essence Dragon's Blood 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DIET ESTHETIC Essence Dragon's Blood 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Diet Esthetic Essence Dragon's Blood arcápoló szérum 100 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií