AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30 ml

Zobraziť katalóg
DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30 ml
5 2 hodnotení
Pleťové sérum , vhodné na všetky typy pleti, účinky séra: regenerácia, hydratácia a omladenie, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 589,67 €/1 l
Kód:  KSPL0806 Produktové číslo:  8430830507578
DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30 ml Predaj skončil

DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30 ml

Sérum proti vráskam s obsahom 4 % polypeptidu z hadieho jedu zo série vynikajúcej španielskej prírodnej kozmetiky DIET ESTHETIC predstavuje vynikajúcu voľbu pre účinnú redukciu vrások. Na základe klinických testov bol preukázaný rozpoznateľný liftingový (vypínajúci, vyhladzujúci), protistarnúci a protivráskavý efekt. Aktívna zložka bola testovaná in vivo (na živom) a in vitro (v skúmavke). Štúdia bola vykonávaná počas 28 dní s aplikáciou 2× denne a výsledkom bolo výrazné zmenšenie hĺbky tých najvýraznejších vrások a výrazových liniek. Tento efekt je posilnený aj pôsobením ďalších látok – kyseliny hyalurónovej, retinolu, koenzýmu Q10, kolagénu a elastínu, ktoré sú v kréme obsiahnuté. Účinky 4 % séra sú viditeľné už pri prvom použití. Sérum taktiež obsahuje hydratačné faktory, ktoré ochránia vašu pleť počas celého dňa a prinesú pokožke dlhotrvajúcu jemnosť. Aplikácia séra je sprevádzaná príjemnou jemnou vôňou.

Aktívne látky

  • Polypeptid extrahovaný z hadieho jedu (Tropidolaemus wagleri) – redukcia vrások
  • Vitamíny B a E – ochrana pleti proti predčasnému starnutiu v dôsledku nadmerného UVA a UVB žiarenia
  • Bambucké maslo
  • Šípkový olej, olivový olej a kukuričný olej – nezanechávajú mastnú pokožku
  • Koji kyselina – bieliaci účinok proti stareckým škvrnám
  • Kyselina hyalurónová
  • Retinol
  • Koenzým Q10, kolagén, elastín – hydratácia pokožky a redukcia vrások

Účinky

Výsledkom používania séra je preukázateľne omladená pokožka. Sérum účinne redukuje vrásky a jemné výrazové linky. Zároveň pokožku revitalizuje, regeneruje a rozjasňuje. Pravidelná aplikácia dodá vašej pokožke jednotný tón a zároveň ju hydratuje do hĺbky.

Použitie

Aplikujte dvakrát denne na čistú pokožku.

Zloženie

polypeptid extrahovaný z hadieho jedu (Tropidolaemus wagleri), vitamíny B a E, bambucké maslo, šípkový olej, olivový olej a kukuričný olej, kyselina hyalurónová, kyselina kojová, retinol, koenzým Q10, kolagén, elastín

 

Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Regeneračný Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Regeneračný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií