PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dirtwash Dry

Zobraziť katalóg
Dirtwash Dry
Sada na údržbu bicykla, na základnú očistu bicykla a jeho prípravu pred ďalším výjazdom
Kód:  SPT10269 Produktové číslo:  5013863060154

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dirtwash Dry

Súpravu Dirtwash Dry na údržbu bicykla ocenia ako profesionálni pretekári, tak aj rekreační cyklisti. V súprave nájdete všetko na základnú očistu bicykla a jeho prípravu pred ďalším výjazdom. Na odstránenie mastnej špiny a starých mazív je ideálny odmasťovač Dirtwash Citrus s objemom 75 ml, ktorý vyniká svojimi silnými rozpúšťacími schopnosťami. Pomocou plastovej kefy Dirtwash s hrebeňom na pastorky a prevodníky jednoducho očistíte všetky diely pohonu a ďalšie komponenty.

Na namazanie a nakonzervovanie reťaze je vhodné mazivo TF2 Dry na reťaz Weldtite s objemom 75 ml, ktoré je špeciálne určené do suchých podmienok. Súčasťou balenia je aj praktická súprava lepenia Weldtite airtime pre prípad defektu a plastové montpáky na demontáž plášťa. Doprajte vášmu bicyklu profesionálnu starostlivosť a kúpte si túto špičkovú súpravu Dirtwash Dry.

Obsah súpravy:

  • Odmasťovač Dirtwash Citrus - 75 ml
  • Mazivo TF2 Dry na reťaz Weldtite - 75 ml
  • Lepenie Weldtite airtime - súprava 8 ks
  • Montpáky Cyclo Tools - súprava 3 ks
  • Kefa Dirtwash na pastorky a prevodníky
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dirtwash Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirtwash Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dry Dirtwash. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dry Dirtwash. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: száraz Dirtwash.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií