PET AD homeoffice

Diskusia k Dishonored CZ (Game Of The Year)

Zobraziť katalóg
Dishonored CZ (Game Of The Year) - Hra na PC

Diskusia k Dishonored CZ (Game Of The Year)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dishonored CZ (Game Of The Year), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dishonored CZ (Game Of The Year) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dishonored CZ (Game Of The Year) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den mne ta hra nefunguje dali ste mi hru za 21eur a ja tu teraz nemam nic robit.prosim mam otazku.da sa to aj ihned vratit?lebo sak ked mi to nefunguje tak naco mi to bude.Bud mi vratite peniaze alebo mi date novy kod ktory funguje.

Dobrý den mne ta hra nefunguje dali ste mi hru za 21eur a ja tu teraz nemam nic robit.prosim mam otazku.da sa to aj ihned vratit?lebo sak ked mi to nefunguje tak naco mi to bude.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií