Vyhraj lístky na EURO 2024

DJI INSPIRE 1 Pro

Zobraziť katalóg
DJI INSPIRE 1 Pro
Dron – Vision Positioning System, max. rýchlosť 22m/s, výdrž až 18min, 4K kamera Zenmuse X5 na 3-osovom stabilizovanom závese, GPS, dosah vysielača 2km, batéria Li-Po 6000mAh
Kód:  CVI525b2 Produktové číslo:  DJI0610 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI INSPIRE 1 Pro

Profesionálny dron, ktorý je navrhnutý na vysoký výkon a vyrobený z ultraľahkých a odolných materiálov. Veľká flexibilita poskytuje stabilitu, ktorú potrebujete na vytvorenie nezabudnuteľných záberov a fotografií. Je vybavený všetkými najnovšími leteckými technológiami, zhrnutými do jediného systému pripraveného na let rovno z krabice.

Oproti modelu DJI INSPIRE 1 je vybavený novými vrtuľami so spoľahlivejším systémom uzamykania. Tým sa dramaticky znížil oder vrtuľou pri inštalácii a predĺžila sa ich životnosť. Vylepšení sa dostalo aj motorom, ktoré poskytujú lepší výkon a kontrolu nad strojom.

DRON DJI INSPIRE 1 Pro je profesionálna platforma pre leteckú fotografiu a video. Je vybavená palubnou kamerou Zenmuse X5 s objektívom s ohniskovou dĺžkou 15 mm a clonou f/1.7. Na zmiernenie otrasov a stabilizáciu slúži trojosový záves, s ktorým dokážete urobiť ostré 16 Mpx snímky a stabilný videozáznam so 4K rozlíšením. Nerušené zorné pole pre kameru v okruhu 360° poskytnú polohovateľné ramená z uhlíkového materiálu s výkonnými motormi.


V balení je tiež priložený jeden ovládač s maximálnym dosahom 2 km. Okrem samotného riadenia umožňuje vysielač tiež ovládať zdvíhanie a spúšťanie ramien s funkciou automatického návratu na miesto vzletu. To všetko stlačením tlačidla. Ďalšie ovládacie prvky slúžia na vytváranie snímok, spúšťanie a vypínanie záznamu videa, prehliadanie záberov a ovládanie závesu kamery.

Aerodynamika a pokročilý riadiaci systém

Pokročilý riadiaci systém je stabilný a ľahko ovládateľný na lietanie pod strechou aj šírou oblohou. Presné visenie v požadovanej pozícii v nízkej výške aj bez GPS umožňuje úplne nový Vision Positioning Systém. Aerodynamické telo prepláva vzduchom a prispieva k lepšej ovládateľnosti nad lietadlom. Každá súčiastka je vyvinutá z extrémne ľahkého a odolného materiálu. To všetko poskytuje prevádzkový letový čas (až 18 minút) a dlhú životnosť. Inspire 1 Pro umožňuje maximálnu rýchlosť letu až 22 m/s. Rovnako ako pri všetkých dronoch svojej generácie má v sebe zabudovaný automatický návrat na miesto vzletu. To všetko v prípade, keby došlo k strate riadiaceho signálu alebo poklesu napätia napájacieho akumulátora.

Letový režim podľa nálady

Riadiaca jednotka môže pracovať v troch letových režimoch, ktoré umožňujú plne prispôsobiť správanie modelu vašim požiadavkám.
P-režim je bezpečný na lietanie. Silný GPS signál môže používať Vision Positioning System umožňujúci presné visenie v požadovanej polohe pod strechou iajvonku. Pri lietaní vonku to tiež znamená, že bola zaznamenaná poloha miesta vzletu, takže je možný automatický návrat v prípade straty riadiaceho signálu.
A-režim, v ktorom nie je funkčná GPS, ani VPS a dron využíva iba barometrické čidlá na udržiavanie výšky. Ak je správne zapísaný bod vzletu, model sa pri strate riadiaceho signálu vráti na miesto vzletu.
F-režim, v ktorom sú využívané tri letové funkcie.

O napájanie sa stará akumulátor s kapacitou 4500 mAh, ktorý v reálnom čase ukazuje zostávajúcu hladinu energie. Informuje o počtoch nabíjacích a vybíjacích cyklov, napätí každého článku a celkovom stave batérie. Tým si udržíte prehľad o letuschopnosti pre nadchádzajúce roky.

Ovládanie pomocou smartfónu

Výsledkom niekoľkoročnej práce v oblasti stabilizácie záberov je záves kamery. Ten vám poskytne plynulý a stabilný záber v akýchkoľvek letových podmienkach a môžete s ním zhotovovať videa v rozlíšení 4K (4096 × 2160) alebo 16 MPx snímky.
O perfektný obraz sa stará objektív pozostávajúci z 9 optických členov (vrátane asférického), zatiaľ čo formát Adobe DNG RAW umožňuje z každého záberu vytvoriť umelecké dielo.
Záznam je ukladaný na micro SD kartu, ktorá je súčasťou balenia (16 GB).

S mobilnou aplikáciou môžete prevziať kontrolu nad kamerou a letovými systémami.
Pomocou inteligentného zariadenia s operačným systémom OS, alebo Android a nainštalovanou mobilnou aplikáciou máte možnosť ovládať váš model a nastavovať jednotlivé parametre. Je k dispozícii aj online náhľad, kde si môžete váš let prezrieť v reálnom čase v HD kvalite.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 935 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky profesionálne drony
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DJI INSPIRE 1 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI INSPIRE 1 Pro + 4K kamera + 1 ovladač. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI INSPIRE Pro 1 + 4K-Kamera + 1 Treiber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI INSPIRE 1 Pro + 4K kamera + 1 távvezérlő.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií