Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Domoclip DOM240J

Zobraziť katalóg
Domoclip DOM240J
Prekvapkávací kávovar – príkon 450W, objem nádoby na vodu 240ml, na prípravu až 2 šálok prekvapkávanej kávy, LED kontrolka, spínač on/off, automatické vypnutie, odmerka na šálky v balení, plastové vyhotovenie, čierno-žltý
Kód:  DOM010a Produktové číslo:  DOM240J

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domoclip DOM240J

Túžite po štýlovom kávovare, ktorý v kuchyni nezaberie miesto? Stavte na francúzsku eleganciu v podobe kávovaru, ktorý pripravuje kávu priamo do šálok. Uchváti vás svojím kontrastným vyhotovením tmavosivej a výrazne žltými detailmi. Spoločne s čiernymi šálkami sa stane elegantnou dominantou vašej kuchyne. Navyše s ním neprídete o miesto na pracovnej ploche, je len o niečo väčší ako samotné hrnčeky. Nechajte si od neho uvariť lahodnú prekvapkávanú kávu a vychutnajte si s ňou svoje chvíle odpočinku.

Kľúčové vlastnosti

  • Pripravuje prekvapkávanú kávu priamo do šálok
  • Objem nádoby 240 ml vystačí na 2 šálky
  • Veľmi jednoduché ovládanie jediným tlačidlom
  • Automatické vypnutie
  • LED kontrolka prevádzky
  • Kontrastný a pritom elegantný žltosivý dizajn

Je jedinečný

Doprajte si výbornú kávu plnú chuti za každých okolností. Stlačiť tlačidlo a spustiť proces prípravy hravo zvládnete aj v rannom polospánku. Kávovar sa po dokončení práce automaticky vypne, nemusíte na nič myslieť. Kapacita nádobky vystačí na 2 šálky a tiež svojim dizajnom priamo vyzýva k prežívaniu romantických rán vo dvojici či príjemných stretnutí s priateľmi.

Doplňujúce informácie:

Príkon:
450 W

Príslušenstvo:
Odmerka
2 šálky

Rozmery:
15,6 × 19,4 × 21,8 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domoclip DOM240J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOM240J. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOM240J. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOM240J. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dodoclip DOM240J.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií