Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Domeček "Priateľský dom"

Zobraziť katalóg
Domeček "Priateľský dom"
5 1 hodnotení
Detský domček rozmery 212 x 157 x 172 cm, doporučený vek od 3 rokov
Kód:  ZG421 Produktové číslo:  3032163102090 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domeček "Priateľský dom"

Čo malé dieťa nemá sen o svojom dome, ktoré sa môže kedykoľvek skrývať? Priateľský dom , vďaka svojmu priestrannému dizajnu, budete nielen vaši, ale aj všetci vaši priatelia! Dom je vyrobený z plastu a je ideálny pre použitie v záhrade av teplom domove. V tomto dome ide rovnako ako skutočný. Ak vás niekto chce navštíviť, musia zvoniť najprv . Môžete sa rozhodnúť, či chcete otvoriť alebo nie. Dom má otváracie dvere, okná s okenicami a lavicu so stolom, ktoré je možné vypnúť v prípade pekného počasia. Takýto dom všetko závidí! Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov. 

Ďalšie informácie:

materiál:
plášť

Rozmery (V x Š x H):
157 x 212 x 172 cm

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode. 


 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka/hĺbka
157 cm Hotovo!
Šírka
212 cm Hotovo!
Výška
172 cm Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
157 cm Hotovo!
Šírka
212 cm Hotovo!
Výška
172 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domeček "Priateľský dom" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Domeček "Friends House". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Domeček "Friends House".
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií