PET AP+ plus nový vizuál

Domček Spiderman

Zobraziť katalóg
Domček Spiderman
Detský domček – rozmery 95×90×110cm
Kód:  HRAa6745 Produktové číslo:  7290101050384

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domček Spiderman

Malí aj veľkí priaznivci Spidermana si môžu teraz užívať dobrodružstvo tohto superhrdinu aj v bezpečí svojej izby. S domčekom s motívom slávnej postavy nebude žiadny problém preniesť sa do ríše fantázie. Domček vyrobený z kvalitného a odolného materiálu je vhodný pre použitie doma, na záhrade aj v detských herniach. Je prepracovaný do najmenších detailov, preto deti z neho budú doslova unesené.

Nepoznáme snáď jediné dieťa, ktoré by sa rado občas neschovalo do svojho bunkra. Domček Spiderman je na také hry ako stvorený. Vedľa dostatočného priestoru pre dieťa i jeho kamaráta poskytuje súkromie a pocit dôležitosti, s akou dokáže interiér takého domčeka zariaďovať podľa vlastnej predstavivosti. Domček sa preto razom v rukách šikovných detí mení v hotové kráľovstvo, ktoré nikdy neomrzí.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
2 rokov Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
95 cm Hotovo!
Šírka
90 cm Hotovo!
Výška
110 cm Hotovo!
Poznáte z
Spiderman Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
2 rokov Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
95 cm Hotovo!
Šírka
90 cm Hotovo!
Výška
110 cm Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Spiderman Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Spider-Man hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domček Spiderman Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Domeček Spiderman. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spiderman Spielhaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spiderman Spielhaus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spiderman gyermek játszóház.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií