Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DOMO DO487WK

Zobraziť katalóg
DOMO DO487WK
4,5 2 hodnotení
Rýchlovarná kanvica 2200 W, objem 1.7 l, vodoznak, filter, 360° otočná základňa, automatické vypnutie pri dosiahnutí bodu varu alebo zložení kanvice z podstavca
Kód:  DOMRK001 Produktové číslo:  DO487WK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO487WK

Vyšperkujte svoju kuchyňu farebnou rýchlovarnou kanvicou, ktorá bude okrem varenia vody pôsobiť ako elegantný doplnok. Rýchlovarná kanvica Domo DO487WK v pastelovej ružovej farbe so sebou prináša hneď niekoľko výhod. Vďaka 360° konektoru Otter môžete s kanvicou ľubovoľne na podstavci otáčať a umiestniť ju tak do akejkoľvek polohy. Iste oceníte aj bezpečnostné pomalé otváranie veka tlačidlom, čo umožňuje pomalý a plynulý únik pary. Tento systém navyše predlžuje životnosť celej kanvice.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 1,7 l
  • Bezpečnostný otočný konektor Otter
  • Pomalé otváranie veka tlačidlom
  • Skryté výhrevné teleso pod antikorovým dnom
  • Filter na nečistoty - vyberateľné sitko vo výlevke
  • Ochrana pred zapnutím naprázdno
  • Automatické vypnutie

Praktické funkcie a príjemná obsluha

Samozrejmosťou je skryté výhrevné teleso pod antikorovým dnom alebo vodoznak s hladinou vody od 0,5 do 1,7 litra. O  prevádzke vás bude kanvica informovať svetelnou kontrolkou. Vyberateľný filter vo výlevke zachytí všetky nečistoty. Bezpečnostné funkcie sú tu zastúpené ochranou pred zapnutím naprázdno a automatickým vypnutím pri dosiahnutí bodu varu alebo zložení kanvice z podstavca. Ak hľadáte spoľahlivú a cenovo dostupnú rýchlovarnú kanvicu, tak DOMO DO487WK vás iste nesklame.

Doplňujúce informácie:

Dĺžka prívodného kábla:
70 cm

Hmotnosť:
1,1 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOMO DO487WK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO487WK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO487WK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO487WK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO487WK.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií