AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

DOVE Derma Spa Sérum Uplifted 100 ml

Zobraziť katalóg
DOVE Derma Spa Sérum Uplifted 100 ml
Telové sérum - masážny telový roll-on. Zvyšuje elasticitu a pevnosť pokožky - 39 €/1 l
Kód:  TM117 Produktové číslo:  8712561979740 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Derma Spa Sérum Uplifted 100 ml Predaj skončil

DOVE Derma Spa Sérum Uplifted 100 ml

Vypnuté
DOVE Derma Spa Sérum Uplifted

Saténovo hebké sérum Derma Spa je určené na vybrané partie tela, ktoré potrebujete spevniť. Masážny telový roll-on zvyšuje elasticitu a pevnosť pokožky, predchádza jej ochabovaniu a účinne pomáha odstraňovať celulitídu. Technológia Cell-M pôsobí priamo vnútri buniek a zanecháva pokožku dokonale ošetrenú a spevnenú. Doprajte si luxusné spa sérum, ktoré bude vašu pokožku rozmaznávať!

Jemné sérum v podobe masážneho gélu je uložené do tuby s masážnou hlavicou, ktorá bude pokožku zároveň masírovať a zabezpečí dokonalé vstrebanie účinných látok. Bohaté zloženie séra dodáva pokožke vláčnosť a navracia jej prirodzenú pružnosť. Jedinečným spôsobom pokožku hydratuje a masážna hlavica zabezpečuje prekrvenie pokožky. Masírujte rizikové partie kvalitným masážnym gélom, aby boli kontúry vášho tela pevné, štíhle a nádherne vyhladené!

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Nanášajte na pokožku partií, ktoré potrebujete spevniť, alebo na ktorých sa objavila celulitída, a jemne masírujte. Prípravok používajte ideálne po sprchovaní.

Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!
Produktové línie: DOVE Dove Derma Spa 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Derma Spa Sérum Uplifted 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Derma Spa Sérum Uplifted 100 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií