Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

DOVE Derma Spa Telový krém Youthful Vitality 300 ml

Zobraziť katalóg
DOVE Derma Spa Telový krém Youthful Vitality 300 ml
4,7 3 hodnotení
Telový krém pre pevnosť a mladistvý vzhľad - 23,33 €/1 l
Kód:  TM114 Produktové číslo:  40133225 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Derma Spa Telový krém Youthful Vitality 300 ml Predaj skončil

DOVE Derma Spa Telový krém Youthful Vitality 300 ml

Telový krém DOVE Derma Spa Youthful Vitality je kozmetický prípravok pre ženy, ktorý sa stará o veľmi suchú a zrelú pokožku. Vekom unavenej pokožke dodáva pevnosť a mladistvý vzhľad. Obsahuje unikátnu technológiu Cell-M, ktorá preniká hlboko do jadra kožných buniek, pomáha odstraňovať odumreté bunky a významne zlepšuje stav pokožky. Výživný krém je obohatený o koncentrované sérum, ktoré spolu s Cell-M pôsobí vnútri buniek tak, že pokožka dokáže vytvárať svoje vlastné antioxidanty a vyzerá mladistvejšie. Krém dokonale spája kvalitnú dermatologickú starostlivosť s blahodarnými účinkami masáže. Doprajte si po náročnom dni uvoľňujúcu masáž.  

Jemná konzistencia krému sa rýchlo do vašej pokožky vstrebe, nezanechá ju mastnú ani lepkavú. Nádherná vôňa malín, mandarínky v kombinácii s ružou, karafiátom a troškou macadamie, doplnená tónmi santalového dreva a vanilky, krásne vašu pokožku prevonia, dokonale uvoľní a príjemne osvieži. Nechajte sa rozmaznávať luxusnou starostlivosťou jemného telového krému pre pevnú a mladistvo vyzerajúcu pokožku.

Účinky:
Dlhodobým používaním krému získa vaša pokožka optimálnu hydratáciu a pevnosť. Bude krásne oživená a vláčna, hodvábne jemná na dotyk, žiariaca mladistvým a vitálnym vzhľadom.

Použitie:
Krém naneste na pokožku, najmä na suché miesta, ako sú päty, lakte a kolená, a dôkladne krúživými pohybmi rozotrite. Prípravok používajte ráno alebo večer po kúpaní či sprchovaní.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky, najmä pre citlivú pokožku.

Parametre a špecifikácia

Objem
300 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Derma Spa Telový krém Youthful Vitality 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Derma Spa Tělový krém Youthful Vitality 300 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií