Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 MPLA310401 - SK

DR. HAUSCHKA Rose Nurturing Body Oil 75 ml

Zobraziť katalóg
DR. HAUSCHKA Rose Nurturing Body Oil 75 ml
5 1 hodnotení
Masážny olej – vhodný na citlivú pleť, hydratačný, regeneračný, vyživujúci, zjemňujúci, aktívna látka jojobový olej a ruža, s prírodnými olejmi, prírodné zloženie, objem 75 ml - 145,33 €/1 l
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  KSDH029 Produktové číslo:  4020829007840 Stránky výrobcu
DR. HAUSCHKA Rose Nurturing Body Oil 75 ml Predaj skončil

DR. HAUSCHKA Rose Nurturing Body Oil 75 ml

Ružový telový olej od Dr. Hauschka pomáha v okamihoch, keď vaša pokožka aj myseľ túžia po harmonizácii a rovnováhe. Tento jemný výživný olej s výťažkami z damaškovej ruže a s ružovými silicami upokojuje a chráni citlivú pokožku. Obsiahnutý jojobový olej udržuje pokožku hodvábne vláčnu a jemná vôňa ruže zase upokojuje vaše zmysly. Súčasne tento olej pomáha posilniť organizmus, obnoviť vašu vitalitu a harmonizovať fyzické, mentálne a emočné napätie. V kombinácii so šetrnou, upokojujúcou starostlivosťou o vašu pokožku je tento olej ideálny pre ženy, ktoré si rady doprajú luxusnú starostlivosť z tých najlepších zdrojov.

  • Jemný výživný olej pre telo i myseľ
  • Obsahuje výťažky z damaškovej ruže, jojobový olej a ružové silice
  • Udržuje pokožku hodvábne vláčnu
  • Upokojuje a chráni citlivú pleť
  • Obnovuje vitalitu a posilňuje organizmus
  • Upokojuje zmysly príjemnou delikátnou vôňou

Zloženie:
Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Fragrance (Parfum), Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Eugenol, Farnesol, Limonene

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DR. HAUSCHKA Rose Nurturing Body Oil 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DR. HAUSCHKA Rose Nurturing Body Oil 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DR. HAUSCHKA Rose Nurturing Body Oil 75 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií