AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Durgol Swiss Steamer tekutý 500ml

Zobraziť katalóg
Durgol Swiss Steamer tekutý 500ml
5 6 hodnotení
Odvápňovač 500ml (1x500ml), pre jedno kompletné odvápnenie, vhodný pre všetky vysoko kvalitné parné rúry a žehličky/žehliace systémy/parné generátory
Kód:  EAN3551c Produktové číslo:  DSS153CS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Durgol Swiss Steamer tekutý 500ml Predaj skončil

Durgol Swiss Steamer tekutý 500ml

Špeciálny tekutý odvápňovač pre kvalitné parné rúry všetkých značiek s bojlerovým výparníkom, odparovacej miskou alebo nádržkovým výparníkom.Odvápňovač bol vyvinutý v spolupráci s renomovaným výrobcom špeciálne pre parné rúry.Je tak zaručená optimálna starostlivosť a zdravotnú nezávadnosť.Odvápňovač je vysoko efektívny, zaisťuje odvápnenie ľahko a rýchlo.Odvápňuje aj niektoré iné parné prístroje, bojlery a systémy parného žehlenia."

Tento odvápňovač účinkuje 5-10krát rýchlejšie než iné značkové odvápňovače.Odvápňovač súčasne sa stará o Vaše prístroje a bráni vzniku korózie.Počas odvápňovania sa neuvoľňujú žiadne usadeniny.Časté aj dlhodobé odvápňovanie týmto tekutým prípravkom nespôsobuje koróziu kovových vnútorných častí.

500 ml odvápňovače môže rozpustiť až 53 g vodného kameňa.To je dostatočné pre kompletné odvápnenie jedného vysoko kvalitného domáceho prístroja.

Technické parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Vysoko účinný
Šetrný
Bezpečný

Zloženie produktu:
Voda
Kyselina fosforečná 25%
Kyselina soľná 10%
Ochranné činidlá a prísady, vrátane protikoróznej ochrany

Balenie:
500 ml odvápňovače pre 1 dokonalé odvápnenie
Informačná brožúra
Návod na použitie

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Durgol Swiss Steamer tekutý 500ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Durgol Swiss Steamer tekutý 500ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Durgol Swiss Steamer flüssig 500 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Durgol Swiss Steamer flüssig 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Durgol svájci pároló folyadék 500 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií