AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k DXRACER Formula OH/FH08/NR

Zobraziť katalóg
DXRACER Formula OH/FH08/NR - Herná stolička

Diskusia k DXRACER Formula OH/FH08/NR

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa DXRACER Formula OH/FH08/NR, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu DXRACER Formula OH/FH08/NR ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k DXRACER Formula OH/FH08/NR vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

je zánovní zboží poškrábané nebo rozbité nebo zašpiněné????

Dobrý den, V textu je napsáno “pogumovaná kolečka”, ale na obrázcích jsou pouze základní kolečka. Má tedy tato židle základní kolečka, kolečka BLADE (případně v jaké barvě) nebo kolečka CONFICCE. Předem děkuji za odpověď.

Ma tato sedacka fh08 nr aj vankuse ?

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať prečo je na jednom obrazku šedá a na druhom čierna farba.

Do jaké výšky je určena tato židle ?

Dobrý den, jsou součásti židle i polštářky pod bedra a pod hlavu?

Zdravím, je to trocha mätúce a obrázky sú rôzne, preto ma zaujíma ako je to s vankúšikmi. Podľa výrobcu by pri tomto type mali byť, ale na obrázkoch niesu. Sú teda dodávané k tejto stoličke alebo nie? Ďakujem

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií