Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DYSON Airblade AB12 strieborný

Zobraziť katalóg
DYSON Airblade AB12 strieborný
Sušič rúk Bezdotyková infra-červená aktivácia, 1600 W, hlučnosť 86 dB, cCeloživotný antimikrobiálny filter HEPA triedy H13, automativké vypnutia po 30 s
Kód:  EAZ9001j Produktové číslo:  5025155015605 Stránky výrobcu
DYSON Airblade AB12 strieborný Predaj skončil

DYSON Airblade AB12 strieborný

Zoznámte sa s revolučným sušičom rúk súčasnosti. Samotným základom je progresívny motor Dyson, ktorý sa radí k tým najmenším a zároveň najvýkonnejším na svete. Poháňa ho 1600 W a v okamihu vytvorí dva tenké prúdy vzduchu s rýchlosťou 690 km/h. Väčšina konkurenčných výrobkov využíva jeden úzky stĺpec vzduchu, ktorý nie je tak výkonný a bežne ponecháva na rukách mokré časti. Čo je samozrejme pri sušiči rúk veľmi nežiadúce, a to už len kvôli faktu, že na vlhkých rukách sa môže množiť až 1000× viac baktérií, než na suchých. Sušič rúk Airblade je schopný usušiť vaše ruky už len za 10 sekúnd. V porovnaní s konkurenciou dosahuje nízku hlučnosť, ktorá by nemala presiahnuť 86 dB. Samozrejmosťou je vodoodolnosť, stupeň krytia je IP24. 

Niekoľko hlavných predností

  • Kvalitné a kompaktné vyhotovenie
  • Osušenie dokonale čistým vzduchom
  • Spotreba oveľa menej energie oproti konkurencii
  • Rýchlosť vzduchu dosahuje rýchlosť 690 km/h
  • Ruky suché už za 10 sekúnd, automatické vypnutie po 30 sekundách
  • Celoživotný antibakteriálny HEPA filter H13 odstráni 99,9 % baktérií
  • Bezdotykové ovládanie, baktericídny povrch a hygienické podmienky

Výkonný, kompaktný, s nízkymi nákladmi, no bezchybný!

Veľké pozitívum tkvie aj v úzkom profile zariadení. Vďaka malému motoru Dyson bude spotrebič vyčnievať zo steny iba 10 cm! Kvôli väčším rozmerom sa iné sušiče zapúšťajú do steny - Airblade netreba, takže odpadajú ďalšie náklady na jeho obstaranie. Jedny z ďalších výhod bezpochyby sú nízke náklady na prevádzku, hygienická neškodnosť, veľká ohľaduplnosť k životnému prostrediu a nízke emisie oxidu uhličitého. Oproti konkurenčným výrobkom je prevádzka až o 69 % lacnejšia, v prípade papierových utierok je prevádzka lacnejšia až o neuveriteľných 97 %. Spotreba energie na jedno osušenie sa pohybuje okolo 0,0044 kWh.

Hygienické podmienky a ďalšie úspory

Na toaletách a v podobných prostrediach vo vzduchu poletuje mnoho baktérií a vírusov. Nesmierne dôležité je zabezpečiť, aby vzduch, ktorý ruky osuší, bol hygienický. Na to bohužiaľ veľa sušičov zabúda. Zariadenia od spoločnosti Dyson používajú celoživotné integrované antimikrobiálne filtre HEPA triedy H13. Tie zachytia 99,9 % baktérií a vírusov zo vzduchu, a tak vaše ruky budú po umytí naozaj čisté. Hygienickej prevádzke rovnako veľmi prispieva bezdotyková prevádzka na princípe infračervených lúčov. Spotrebič sa aktivuje pohybom a automaticky sa vypne po 30 sekundách, čím získate ďalšie značnú úsporu. 

Technické parametre:

Rozmery (V x Š x H): 394 × 234 × 100 mm
Hmotnosť produktu: 2,8 kg
Napájanie: 230-240 V AC, 50 Hz
Konštrukcia krytu: Polykarbonát PC
Rýchlosť motora: 88 000 otáčok za minútu
Prevádzkové prietok vzduchu: 30 litrov za sekundu
Doporučená výška inštalácie - vršok prístroja: muž 1324 mm, žena 1289 mm, dieťa / hendikepovaní 1074 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Airblade AB12 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON Airblade AB12 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON Airblade AB12 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Airblade AB12 - ezüst.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií