AlzaBoxy Q1 PET

E-Blue Iron Man 3 II

Zobraziť katalóg
E-Blue Iron Man 3 II
4,0 4 hodnotení
Slúchadlá – frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, impedancia 32 ohmov, citlivosť 117dB, USB, 3.5mm Jack, červené
Kód:  EBLUE15s Produktové číslo:  EHS903REAA-IY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-Blue Iron Man 3 II

Dizajnovo doslova neuveriteľné slúchadlá, ktoré pohladia duše všetkých milovníkov filmov od Marvelu. Každý vášnivý fanúšik určite hneď na prvý pohľad vie, že tieto slúchadlá sú navrhnuté na motívy legendárneho Iron Mana. So slúchadlami E-Blue EHS903 hudba nielen skvelo znie, ale tiež veľmi dobre a štýlovo vyzerá.

Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá navrhnuté na motívy filmu Iron Man 3
  • Vydarený dizajn
  • Pohodlné nosenie
  • Praktický multifunkčný ovládač
  • Zabudovaný mikrofón
  • Kompatibilný s mnohými zariadeniami
  • Načerveno podsvietené prvky na okrajoch a nad náušníkmi, bielo podsvietené logo Stark Industries

Pohodlie na prvom mieste

Vyžadujete od svojich slúchadiel mimoriadnu dávku pohodlia, a to aj pri dlhšom nosení? Ak áno, potom ste na správnom mieste. Slúchadlá E-Blue EHS903 disponujú naozaj výnimočne pohodlnými náušníkmi tvorenými koženým poťahom a vyplnenými mäkkou penou. Tie nielenže poskytujú komfort aj pri dlhšom počúvaní, ale aj tlmia okolitý hluk. Vy sa tak môžete naplno venovať hre, tímovej komunikácii, prípadne počúvaniu obľúbenej hudby bez toho, aby vás čokoľvek vyrušovalo. Okrem pohodlných náušníkov poteší aj špeciálne navrhnutý hlavový most, ktorý taktiež pozostáva z mäkkého materiálu. Vďaka nemu je používanie slúchadiel ešte pohodlnejšie.

V neposlednom rade oceníte aj multifunkčný ovládač umiestnený na tele kábla. Jeho prostredníctvom ľahko zosilníte alebo zoslabíte hlasitosť prehrávania hudby, poprípade prijmete hovor. Okrem toho je na slúchadlách prítomný aj mikrofón. Prichádzajúci hovor tak vybavíte aj bez toho, aby ste museli vyberať mobilný telefón z vrecka.

Kompatibilné ako žiadne iné

Okrem štýlového dizajnu, neuveriteľne pohodlného nosenia a kvalitnej hudobnej reprodukcie možno za veľkú prednosť slúchadiel považovať aj ich kompatibilitu. E-Blue EHS903 možno totiž pripojiť ako k počítačom, tak aj k smartfónom, tabletom a ďalším zariadeniam. Na výber máte hneď z dvoch možností pripojenia, a to prostredníctvom USB kábla alebo 3,5 mm jacku. Vďaka tomu sa slúchadlá skvele hodia nielen na hranie hier, ale aj na vonkajšie využitie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre E-Blue Iron Man 3 II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Iron Man 3 II.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií