Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Einhell GE-EM 1233 Expert

Zobraziť katalóg
Einhell GE-EM 1233 Expert
Elektrická kosačka elektrická, 1250W, 230V, záber 33cm, nastaviteľná výška kosenia v 5 úrovniach 20-60mm, objem zberného koša 30l s ukazovateľom stavu naplnenia, kosenie, zbieranie, sklopné držadlo, prepravné madlo, hmotnosť 11.1kg
Kód:  BOF116h Produktové číslo:  3400192

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Einhell GE-EM 1233 Expert

Elektrická kosačka na trávu Einhell GE-EM 1233 Expert je pomocníkom záhradníkov po celú sezónu. Uhlíkový motor s výkonom 1250 W si poradí aj s hustou vegetáciou vďaka vysokému krútiacemu momentu. Výšku kosenia je možné ľahko centrálne nastaviť do 5 rôznych úrovní. Dlhú životnosť zaistí šasi z kvalitného a nárazuvzdorného plastu. Kosenie je veľmi presné aj u okrajov. Celá kosačka je veľmi skladná vďaka skladacej rukoväti aj ľahká na prenos. Je odporúčaná pre malé trávnaté plochy do 300 m2.

kľúčové vlastnosti

  • Výkonný uhlíkový motor s vysokým krútiacim momentom
  • Nastaviteľná, skladacia rukoväť s rýchloupínacími svorkami
  • Centrálne nastavenie výšky kosenia v rozmedzí 20 - 60 mm
  • Veľké kolieska šetrná k trávniku (priemer 135 mm)
  • Praktická prepravná rukoväť
  • Zberný kôš s indikátorom naplnenia
  • Šasi z vysoko kvalitného a nárazuvzdorného plastu

Pomocník, ktorý vydrží

Kábel kosačky je odľahčený, vďaka čomu sa menej poškodzuje a opotrebováva. Zberný kôš má objem približne 30 litrov a indikátor naplnenia.Vďaka pohybu kosenia takmer pri okrajoch sa dostanete aj na miesta inak ťažko prístupné pre perfektné údržbu aj v zložitom teréne. Široká kolieska uľahčujú pohyb v ťažkom teréne a sú šetrné k trávniku. Rukoväť je dostatočne dlhá, je ale tiež skladací a vďaka rýchloupínacím svorkám jej uskladníte na minimálnom priestore. Praktické madlo na vrchu kosačky uľahčí jej prepravu. 

Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Einhell GE-EM 1233 Expert Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Einhell GE-EM 1233 Expert.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií