AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Einhell GE-PM 53 VS HW B & S Expert

Zobraziť katalóg
Einhell GE-PM 53 VS HW B & S Expert
Benzínová kosačka s 4 taktným motorom Briggs & Stratton, 150cm3, 2.3kW, mulčovanie, 6 stupňov nastavenia výšky kosenia (25-70mm), zberný kôš 70l, indikácia plnosti, záber 53cm
Kód:  BOF034a3d Produktové číslo:  3404761

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Einhell GE-PM 53 VS HW B & S Expert Predaj skončil

Einhell GE-PM 53 VS HW B & S Expert

Spoľahlivý pomocník pre záhradné práce z novej generácie spoločnosti Einhell. Všestrannosť funkcií a vysoko kvalitné diely tvorí skvelý súlad pre najvyššie štandardy každého záhradníka. Výkonný motor B & S série E má dosť sily na pohyb kosačky v takmer akomkoľvek teréne. Inovatívny systém B & S ReadyStart S2 zaručuje štart najneskôr na druhej použitia kábla v rukoväti. Vďaka kombinovanej čepeli 2v1 nie je nutné meniť nôž pri prechode z kosenie na mulčovanie. Kosačku je možné čistiť iba pomocou samotnej rotácie čepele pri pripojení hadice s vodou.

kľúčové vlastnosti

  • 6 úrovní nastavenia (25 - 70 mm)
  • Veľké zadné kolieska dovoľujú ľahký pohyb v teréne, ich povrch je šetrný k trávniku
  • 3 úrovne nastavenia rukoväte, ľahké čistenie vďaka samostatným pozíciám rukoväti
  • Vrátane nástrojov pre čistenie v čistiace pozícii
  • Predný nárazník s trávnym hrebeňom a vstavaným držadlom

Diabol na trávu

Kosačka kombinuje 5 funkcií pre kompletnú údržbu každej záhrady - kosenie, mulčovanie, zachytenie do boxu a odhod zadom alebo bokom. Technológia vzdušného víru (Vortex technology) spolu s trávnym hrebeňom a čepeľou 2v1 z jedného kusu kovu zaisťuje najlepšie možné výsledky. Rotácia čepele nasáva vzduch a bráni tráve v "ľahnutia". Tráva je tak čisto odseknutá a vyhodená silným prúdom vzduchu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Einhell GE-PM 53 VS HW B & S Expert Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Einhell GE-PM 53 VS HW B&S Expert.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií