Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Elan Pinball Team Quick Shift + EL 4.5 90

Zobraziť katalóg
Elan Pinball Team Quick Shift + EL 4.5 90
Zjazdové lyže detské, konštrukcia Full Power Cap, jadro Synflex, viazanie Quick Shift, technológie Fibreglass, dĺžka 90cm, rádius 4,8m
Kód:  SPTms1670 Produktové číslo:  3838855591384

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elan Pinball Team Quick Shift + EL 4.5 90 Predaj skončil

Elan Pinball Team Quick Shift + EL 4.5 90

Aby sa vaše dieťa naučilo dobre lyžovať, je vhodné mu kúpiť aj adekvátne lyžiarske vybavenie. Tento lyžiarsky set lyží Elan Pinball Team a viazanie EL 4.5 je ideálnou voľbou pre prvé lyžiarske kroky.Syntetické jadro Synflex je tvarované po celej dĺžke lyže z materiálov o rôznej hustote. Bolo tak dosiahnuté optimálnej pružnosti a nižšej hmotnosti. Lyže sa bude skvele ovládať v akomkoľvek teréne, a aj preto sú lyže určené pre deti, ktoré nemajú ešte dostatočnú silu pre ovládanie lyží napr. s dreveným jadrom. Výstuhy FiberGlass zo skleného vlákna optimalizujú pružnosť lyží a zvyšujú ich torznú pevnosť.

kľúčové vlastnosti

  • Set zjazdových lyží a viazania
  • Vhodné pre deti, ktoré začínajú s lyžovaním
  • Pekný dizajn, nízka hmotnosť
  • Jadro Synflex zaručí ľahké a plynulé oblúky
  • Profil EarlyRise Rocker
  • Konštrukcia Full Power Cap
  • Dĺžka 90 cm

Ideálne lyže pre začiatočníkov

Profil lyží EarlyRise Rocker s šetrí sily jazdcov, ktoré treba vynaložiť na vykonanie oblúkov. Konštrukcia Full Power Cap uľahčuje prevedení oblúku a tiež viac odpúšťa prípadné začiatočnícke chyby na svahu. Tajomstvo tkvie v kratšej kontaktnej hrane lyže - zatáčanie bude ľahšie v akomkoľvek teréne. V prednej časti lyže je potom použitý špeciálny stabilizátor pre pokojnejšiu jazdu. Ak teda hledáte cenovo výhodný, a napriek tomu veľmi kvalitný lyžiarsky set pre vaše dieta budú lyže Elan Pinball Team ideálnou voľbou. 

Parametre a špecifikácia

Určené pre
Dieťa Hotovo!
Typ lyží
Na zjazdovku Hotovo!
Dĺžka lyží
90 cm Hotovo!

Vlastnosti

Určené pre
Dieťa Hotovo!
Typ lyží
Na zjazdovku Hotovo!

Parametre lyží

Dĺžka lyží
90 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky detské lyže

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elan Pinball Team Quick Shift + EL 4.5 90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elan Pinball Team Quick Shift + EL 4.5 90.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií