Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electric EG2 black matt-blue

Zobraziť katalóg
Electric EG2 black matt-blue
Cyklistické okuliare lyžiarske, 100% UV ochrana
Kód:  SPTif0406 Produktové číslo:  884932324096
Electric EG2 black matt-blue Predaj skončil

Electric EG2 black matt-blue

EG2 najpopulárnejšia model lyžiarských okuliarov značky Electric. A prečo sú najobľúbenejšie? Poskytujú totiž mimoriadne široké zorné pole umožňujúce aj nevídané periférne videnie. Vďaka tomu budete mať perfektný prehled o tom, čo sa deje na zjazdovke okolo vás. Okrem toho sa pýši veľmi tenkým rámčekom, dvojitým sklom či jednoduchým systémom výmeny skiel. Vďaka týmto vlastnostiam sú okuliare Electric EG2 ďaleko pred svojou konkurenciou. Tieto okuliare splní požiadavky všetkých lyžiarov a snowboardistov, ktorí okrem iného hledí aj na cenu.

kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne široký rozhled
  • Ergonomické prevedenie rámu z TPU
  • 100% UV ochrana
  • 40mm popruh
  • Sklo umožňuje perfektné periférne videnie
  • Vrstva proti zahmlievaniu a poškriabaniu
  • antireflexná technológia
  • Tenký rám kompatibilné s prilbami
  • Obal z mikrovlákna a náhradné sklo súčasťou balenia

maximálne pohodlie

Dominantou okuliarov EG2 sú vysoko kvalitné materiály. Rám je vyrobený z TPU, čo je zárukou maximálnej flexibility aj tých najväčších mrazoch. Iste oceníte aj vysokú odolnosť voči poškriabaniu. Rám je doplnený o trojvrstvový molitan potiahnutý hypoalergénne Polarfleecom, ktorý dokonale kopíruje kontúry tváre a prispôsobí sa mu, navyše odvádza prípadnú vlhkosť a zvyšuje utesnenie. 

nikdy nespadnú

Popruh so šírkou 40 mm sľubuje jednoduché nastavenie pomocou dvoch plastových posuvníkov, a navyše bude držať okuliare na svojom mieste ako pribité. Nehrozí tak skĺzavaniu okuliarov z tváre ako u konkurenčných výrobkov - a nezáleží, či nosíte prilbu, či iba čiapku, alebo dokonca okuliare používate bez akejkoľvek prikrývky hlavy.

dokonalý výhled

Pevné, dvojité, a predovšetkým mimoriadne veľké sklo je tepelne tvarované a opatrené vrstvami proti zahmlievaniu či poškriabaniu. Samozrejmosťou je antireflexná úprava alebo 100% ochrana proti UV žiareniu.Sférické tvarovanie skla umožňuje dokonalý výhled a periférne videnie. Čo všetko ponúka kvalitné skla od spoločnosti Electric?

  • Kontrola tlaku - vo vysokých nadmorských výškach môže dochádzať k nárastu atmosférického tlaku, ktorý môže znižovať optickú jasnosť. Vďaka vyrovnávacom kanálikom sa znižuje tlak v rôznych nadmorských výškach, čím je umožnený špičkový vizuálny výkon.
  • Antireflexná vrstva - táto vrstva sa nachádza na vnútornej strane skla a znižuje tvorbu odleskov. Vy tak budete vždy mať jasný a čistý pohled na zjazdovku.
  • Vrstva proti zahmlievaniu - okuliare EG2 sa vám nikdy nezahmlia. Špeciálna vrstva zaistí, že slovo "zahmleniu" bude pre vás neznámym pojmom.
  • Vrstva odolná poškriabaniu - iste to poznáte, jeden pád či nešetrné manipulácie a na okuliaroch máte obrovský škrabanec. So špeciálnou tvrdenou vrstvou toto nehrozí. Skla budú stále ako nová.
  • Ventilácia - priestor medzi sklami je dobre odvetraný, ďalší dôvod, prečo sa nikdy nezahmlia alebo v nich nekondenzuje vlhkosť. 

Tento model okuliarov je dodávaný so sklom v prevedení Brose - ideálna voľba pre rôzne podmienky na kopci. Svoje vlastnosti predá v okamihu keď napr. hore na kopci svieti slnko a počas zjazdu dole sa podmienky zmenia tak, že je polojasno až zamračené. Sklo zvyšuje kontrast a umožňuje lepšie priestorové vnímanie. Verzia skla Brose Blue Chrome disponuje VLT (priepustnosť svetla) 13-18% a spadá do kategórie 2-3.

Okrem okuliarov je tiež súčasťou balenia obal z mikrovlákna a náhradné sklo Light Green s VLT (priepustnosť svetla) 68-74%, čím spadá do kategórie 1. S týmito parametrami sa jedná o ideálny sklo do zlého počasia so snežením.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electric EG2 black matt-blue.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií