Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Electric EGX black

Zobraziť katalóg
Electric EGX black
Cyklistické okuliare lyžiarske, 100% UV ochrana
Kód:  SPTif0394 Produktové číslo:  884932308621
Electric EGX black Predaj skončil

Electric EGX black

Lyžiarske okuliare Electronic radu EGX zaujmú na prvý pohled mimoriadne veľkými cylindrickými sklami. Vďaka tomu budete mať na zjazdovke taký výhled, o ktorom sa vám nikdy ani nesnívalo. Model EGX sú tiež prvé cylindrické okuliare využívajúce Press Seal Technology, teda systém tesnenia na užšiu priľnutie sklá na tesnenie okuliarov, čím nedochádza k prenikaniu vzduchu tam, kde je to nežiaduce. Samozrejmosťou je potom jednoduchý systém výmeny skiel. Aj preto Electronic EGX splní požiadavky aj tých najnáročnejších lyžiarov a snowboardistov.

kľúčové vlastnosti

  • Technológia Press Seal zamedzujúce nežiaducim prienikom vzduchu
  • Ergonomické prevedenie rámu z TPU
  • Sklo Jet Black
  • 100% UV ochrana
  • Pohodlný 40mm popruh
  • Sklo umožňuje perfektné periférne videnie
  • Vrstva proti zahmlievaniu a poškriabaniu
  • antireflexná technológia
  • Rám kompatibilný s prilbami
  • Obal z mikrovlákna a náhradné sklo súčasťou balenia

maximálne pohodlie

Dominantou okuliarov EGX sú vysoko kvalitné materiály. Rám je vyrobený z TPU, čo je zárukou maximálnej flexibility aj tých najväčších mrazoch. Iste oceníte aj vysokú odolnosť voči poškriabaniu. Rám je doplnený o trojvrstvový molitan potiahnutý hypoalergénne Polarfleecom, ktorý dokonale kopíruje kontúry tváre a prispôsobí sa mu, navyše odvádza prípadnú vlhkosť a zvyšuje utesnenie. 

nikdy nespadnú

Popruh so šírkou 40 mm so silikónovým lemom sľubuje jednoduché nastavenie, a navyše bude držať okuliare na svojom mieste ako pribité. Nehrozí tak skĺzavaniu okuliarov z tváre ako u konkurenčných výrobkov - a nezáleží, či nosíte prilbu, či iba čiapku, alebo dokonca okuliare používate bez akejkoľvek prikrývky hlavy.

dokonalý výhled

Pevné, dvojité, a predovšetkým mimoriadne veľké sklo je tepelne tvarované a opatrené vrstvami proti zahmlievaniu či poškriabaniu. Samozrejmosťou je antireflexná úprava alebo 100% ochrana proti UV žiareniu.cylindrické tvarovanie   skla umožňuje dokonalý výhled a periférne videnie. Verzia skla Jet Black disponuje VLT (priepustnosť svetla) 6-7% a spadá do kategórie 4 a je tak ideálnym riešením do slnečného počasia. Čo všetko ponúka kvalitné skla od spoločnosti Electric?

  • Kontrola tlaku - vo vysokých nadmorských výškach môže dochádzať k nárastu atmosférického tlaku, ktorý môže znižovať optickú jasnosť. Vďaka vyrovnávacom kanálikom sa znižuje tlak v rôznych nadmorských výškach, čím je umožnený špičkový vizuálny výkon.
  • Antireflexná vrstva - táto vrstva sa nachádza na vnútornej strane skla a znižuje tvorbu odleskov. Vy tak budete vždy mať jasný a čistý pohled na zjazdovku.
  • Vrstva proti zahmlievaniu - okuliare EGX sa vám nikdy nezahmlia. Špeciálna vrstva zaistí, že slovo "zahmleniu" bude pre vás neznámym pojmom.
  • Vrstva odolná poškriabaniu - iste to poznáte, jeden pád či nešetrné manipulácie a na okuliaroch máte obrovský škrabanec. So špeciálnou tvrdenou vrstvou toto nehrozí. Skla budú stále ako nová.
  • Ventilácia - priestor medzi sklami je dobre odvetraný, ďalší dôvod, prečo sa nikdy nezahmlia alebo v nich nekondenzuje vlhkosť. 

Okrem okuliarov je tiež súčasťou balenia obal z mikrovlákna a náhradné sklo Light Green s VLT (priepustnosť svetla) 68-74%, čím spadá do kategórie 1. S týmito parametrami sa jedná o ideálny sklo do zlého počasia so snežením.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electric EGX black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií