Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electric Electrolite black-white-silver

Zobraziť katalóg
Electric Electrolite black-white-silver
Cyklistické okuliare lyžiarske, cylindrická skla, 100% UV ochrana
Kód:  SPTif0422 Produktové číslo:  884932325918
Electric Electrolite black-white-silver Predaj skončil

Electric Electrolite black-white-silver

Značka Electric predstavuje model lyžiarských okuliarov Electrolite - špičkové okuliare s mnohými inováciami a jednou z najnižších hmotnosťou na trhu. Nové technológie sa nevyhli ani popruhu, ktorý je vyrobený z kompresne tvarovaného silikónu - aj preto sa jedná o moderné okuliare, ktoré sú určené pre veľmi náročných lyžiarov a snowboardistov.

kľúčové vlastnosti

  • Ergonomické prevedenie rámu z Ultra Light EVA materiálu
  • Duálny skla Brose Silver Chrome
  • 100% UV ochrana
  • Pohodlný 40mm silikónový popruh
  • Sklo umožňuje perfektné periférne videnie
  • Vrstva proti zahmlievaniu a poškriabaniu
  • antireflexná technológia
  • Rám kompatibilný s prilbami
  • Puzdro z mikrovlákna súčasťou balenia
  • Hmotnosť len 77 gramov

Maximálny komfort a nízka hmotnosť

Dominantou okuliarov Electrolite je neuveriteľne nízka hmotnosť - ergonomický rám z materiálu EVA umožňuje dosiahnutie celkovej hmotnosti len 77 gramov. Rám je doplnený o trojvrstvový hypoalergénne molitan, ktorý dokonale kopíruje kontúry tváre a prispôsobí sa mu, navyše odvádza prípadnú vlhkosť. 

nikdy nespadnú

Silikónový popruh o šírke 40 mm sľubuje jednoduché nastavenie, a navyše bude držať okuliare na svojom mieste ako pribité. Nehrozí tak skĺzavaniu okuliarov z tváre ako u konkurenčných výrobkov - a nezáleží, či nosíte prilbu, či iba čiapku, alebo dokonca okuliare používate bez akejkoľvek prikrývky hlavy.

dokonalý výhled

Pevné, dvojité, a predovšetkým mimoriadne veľké sklo je tepelne tvarované a opatrené vrstvami proti zahmlievaniu či poškriabaniu. Samozrejmosťou je antireflexná úprava alebo 100% ochrana pre UV žiarenie. Cylindrické tvarovanie skla umožňuje dokonalý výhled a periférne videnie. Čo všetko ponúka kvalitné skla od spoločnosti Electric?

  • Kontrola tlaku - vo vysokých nadmorských výškach môže dochádzať k nárastu atmosférického tlaku, ktorý môže znižovať optickú jasnosť. Vďaka vyrovnávacom kanálikom sa znižuje tlak v rôznych nadmorských výškach, čím je umožnený špičkový vizuálny výkon.
  • Antireflexná vrstva - táto vrstva sa nachádza na vnútornej strane skla a znižuje tvorbu odleskov. Vy tak budete vždy mať jasný a čistý pohled na zjazdovku.
  • Vrstva proti zahmlievaniu - okuliare Electrical sa vám nikdy nezahmlia. Špeciálna vrstva zaistí, že slovo "zahmleniu" bude pre vás neznámym pojmom.
  • Vrstva odolná poškriabaniu - iste to poznáte, jeden pád či nešetrné manipulácie a na okuliaroch máte obrovský škrabanec. So špeciálnou tvrdenou vrstvou toto nehrozí. Skla budú stále ako nová.
  • Ventilácia - priestor medzi sklami je dobre odvetraný, ďalší dôvod, prečo sa nikdy nezahmlia alebo v nich nekondenzuje vlhkosť. 

Tento model okuliarov je dodávaný so sklom v prevedení Brose - ideálna voľba pre rôzne podmienky na kopci. Svoje vlastnosti predá v okamihu keď napr. hore na kopci svieti slnko a počas zjazdu dole sa podmienky zmenia tak, že je polojasno až zamračené. Sklo zvyšuje kontrast a umožňuje lepšie priestorové vnímanie. Verzia skla Brose Silver Chrome disponuje VLT (priepustnosť svetla) 7-12% a spadá do kategórie 3-4.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electric Electrolite black-white-silver.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií