Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza pre firmy

Electrolux EAL6140WOU

Zobraziť katalóg
Electrolux EAL6140WOU
Americká chladnička americká, 177 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 370/179 l, hlučnosť 44 dB, technológia Frost Free, LED osvetlenie, nezávislá kontrola chladničky/mrazničky, strieborná farba, 178 x 91,2 x 73,8 cm
Kód:  FAC2330k Produktové číslo:  EAL6140WOU Stránky výrobcu

Electrolux EAL6140WOU

Chladené nápoje v priebehu okamihu

 

Veľmi priestranná a praktická antikorová chladnička Electrolux EAL 6140 WOU vo vyhotovení side-by-side je moderný spotrebič s inovatívnymi technológiami a účelne usporiadaným vnútorným priestorom vhodným aj pre veľké rodiny. Aj napriek svojmu vysokému výkonu a celkovému objemu vynikajúcich 549 litrov patrí do úspornej energetickej triedy A+. Majte vždy poruke svoj obľúbený nápoj, s dávkovačom chladenej, filtrovanej vody sa vždy osviežite bez toho, aby ste otvárali chladničku. Všetko si nastavíte na displeji s dotykovými tlačidlami.

 

Už žiadne odmrazovanie

 

S progresívnym sytémom chladenia TwinTech, ktorý je založený na systéme dvojitého prúdenia vzduchu, ľahko dosiahnete optimálnu úroveň vlhkosti na strane chladničky aj na strane mrazničky. Vaše potraviny tak zostanú dlhšie čerstvé a mäso aj zmrzlina budú zmrazené na ideálnu teplotu. Technológia FrostFree prináša vítanú úľavu od nepríjemného odmrazovania, o všetko sa chladnička postará sama.

 

Dlhšia čerstvosť potravín

 

Počas ukladania veľkého množstva potravín z týždenného nákupu zostáva chladnička dlho otvorená, čím sa narušuje vnútorné prostredie. Toto minimalizuje inteligentná funkcia rýchleho schladenia, v priebehu okamihu dosiahne späť požadovanú teplotu. Podobne funguje aj rýchle zmrazovanie v ľavej, mraziacej časti. Pritom všetko v oboch častiach krásne osvetlí úsporná LED technológia s dlhou životnosťou. Inteligentná priehradka Magic Control Zone funguje v 4 režimoch, ktorý si zvolíte podľa uskladnenej potraviny. Prostredie je tu lepšie prispôsobené potravine, a preto vydrží dlhšie čerstvá. 

 

Praktickosť a usporiadanie

 

Chladnička myslí aj na praktické detaily. Dvere sú osadené rukoväťou po celej výške, preto ju vždy ľahko otvorí každý člen rodiny. Na prehľadné triedenie potravín bola použitá extra vysoka a hlboká zásuvka na zeleninu a ovocie z priehledného materiálu, aj veľké kusy tu nájdu svoje miesto. Poličky sú výškovo polohovateľné a do dverových odkladacích plôch uložíte aj vysoké fľaše. 

 

Parametre a špecifikácia:

Chladiaca časť:
Objem: 370 l
1 široký a vysoká zásuvka
Priehradka Magic Control Zone
4 odkladacie plochy
4 odkladacie plochy vo dverách
LED osvetlenie

Mraziaca časť:
Objem: 179 l
3 sklenené poličky
2 zásuvky
LED osvetlenie
Akumulačná doba: 4 h
Zmrazovacia kapacita: 13 kg/24 h
Klimatická trieda: SN-N-ST-T

Funkcie:
Automatické odmrazovanie FrostFree
Chladenie TwinTech
Funkcia rýchleho chladenia - zaisťuje rýchle dosiahnutie požadovanej teploty
Funkcia rýchleho zmrazenia
Elektronické ovládanie
Výroba ledu: 120 kociek za 24 hodín

Ďalšie informácie:
Spotreba energie: 1,236 W/h
Ročná spotreba energie (2010/30 / EC): 451 kWh/rok
Príkon: 280 W
Počet kompresorov: 1
Farba: sivá a antikorové dvere s ochranou proti odtlačkom prstov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EAL6140WOU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EAL6140WOU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií