Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Electrolux EAL6140WOU

Zobraziť katalóg
Electrolux EAL6140WOU
Americká chladnička americká, 177 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 370/179 l, hlučnosť 44 dB, technológia Frost Free, LED osvetlenie, nezávislá kontrola chladničky/mrazničky, strieborná farba, 178 x 91,2 x 73,8 cm
Kód:  FAC2330k Produktové číslo:  EAL6140WOU Stránky výrobcu

Electrolux EAL6140WOU

Chladené nápoje v priebehu okamihu

 

Veľmi priestranná a praktická antikorová chladnička Electrolux EAL 6140 WOU vo vyhotovení side-by-side je moderný spotrebič s inovatívnymi technológiami a účelne usporiadaným vnútorným priestorom vhodným aj pre veľké rodiny. Aj napriek svojmu vysokému výkonu a celkovému objemu vynikajúcich 549 litrov patrí do úspornej energetickej triedy A+. Majte vždy poruke svoj obľúbený nápoj, s dávkovačom chladenej, filtrovanej vody sa vždy osviežite bez toho, aby ste otvárali chladničku. Všetko si nastavíte na displeji s dotykovými tlačidlami.

 

Už žiadne odmrazovanie

 

S progresívnym sytémom chladenia TwinTech, ktorý je založený na systéme dvojitého prúdenia vzduchu, ľahko dosiahnete optimálnu úroveň vlhkosti na strane chladničky aj na strane mrazničky. Vaše potraviny tak zostanú dlhšie čerstvé a mäso aj zmrzlina budú zmrazené na ideálnu teplotu. Technológia FrostFree prináša vítanú úľavu od nepríjemného odmrazovania, o všetko sa chladnička postará sama.

 

Dlhšia čerstvosť potravín

 

Počas ukladania veľkého množstva potravín z týždenného nákupu zostáva chladnička dlho otvorená, čím sa narušuje vnútorné prostredie. Toto minimalizuje inteligentná funkcia rýchleho schladenia, v priebehu okamihu dosiahne späť požadovanú teplotu. Podobne funguje aj rýchle zmrazovanie v ľavej, mraziacej časti. Pritom všetko v oboch častiach krásne osvetlí úsporná LED technológia s dlhou životnosťou. Inteligentná priehradka Magic Control Zone funguje v 4 režimoch, ktorý si zvolíte podľa uskladnenej potraviny. Prostredie je tu lepšie prispôsobené potravine, a preto vydrží dlhšie čerstvá. 

 

Praktickosť a usporiadanie

 

Chladnička myslí aj na praktické detaily. Dvere sú osadené rukoväťou po celej výške, preto ju vždy ľahko otvorí každý člen rodiny. Na prehľadné triedenie potravín bola použitá extra vysoka a hlboká zásuvka na zeleninu a ovocie z priehledného materiálu, aj veľké kusy tu nájdu svoje miesto. Poličky sú výškovo polohovateľné a do dverových odkladacích plôch uložíte aj vysoké fľaše. 

 

Parametre a špecifikácia:

Chladiaca časť:
Objem: 370 l
1 široký a vysoká zásuvka
Priehradka Magic Control Zone
4 odkladacie plochy
4 odkladacie plochy vo dverách
LED osvetlenie

Mraziaca časť:
Objem: 179 l
3 sklenené poličky
2 zásuvky
LED osvetlenie
Akumulačná doba: 4 h
Zmrazovacia kapacita: 13 kg/24 h
Klimatická trieda: SN-N-ST-T

Funkcie:
Automatické odmrazovanie FrostFree
Chladenie TwinTech
Funkcia rýchleho chladenia - zaisťuje rýchle dosiahnutie požadovanej teploty
Funkcia rýchleho zmrazenia
Elektronické ovládanie
Výroba ledu: 120 kociek za 24 hodín

Ďalšie informácie:
Spotreba energie: 1,236 W/h
Ročná spotreba energie (2010/30 / EC): 451 kWh/rok
Príkon: 280 W
Počet kompresorov: 1
Farba: sivá a antikorové dvere s ochranou proti odtlačkom prstov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EAL6140WOU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EAL6140WOU.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií