Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Electrolux ehh 3920 BOK

Zobraziť katalóg
Electrolux ehh 3920 BOK
Varná doska vstavaná, modulárna indukčná, 2 varné zóny, otočné ovládacie gombíky, detská poistka, časové funkcie, indikácia zvyškového tepla - 2 segmenty, šírka 29 cm
Kód:  FBV4100g7 Produktové číslo:  EHH3920BOK Stránky výrobcu

Electrolux ehh 3920 BOK

Táto vstavaná modulárna indukčná doska je úplne prispôsobená požiadavkám na malé rozmery. Malá plocha určená na pohodlné varenie na indukcii, môže byť doplnená o ďalšiu varnú plochu - sklokeramickú alebo plynovú. Záleží len na vás a na vašej fantázii, ako túto dosku využijete, poprípade nakombinujete. Vďaka svojim rozmerom je vhodná aj do malých kuchýň. Varná plocha je malá rozmerom, ale veľká výkonom!

Indukcia

Vďaka profesionálnej indukčnej technológii tejto varnej dosky nedosahuje jej povrch nikdy vysoké teploty. Rozliata jedlá sa preto nikde nepripečú a povrch dosky je možné jednoducho vyčistiť otrením. Varné plochy sa dajú veľmi rýchlo nastaviť na potrebnú teplotu, odpadá postupné nahrievanie varnej plochy. Ak potrebujete var naopak stlmiť, podarí sa vám to okamžite. Akonáhle hrniec alebo panvicu odstavíte z varnej plochy, indukcia sa po chvíľke sama vypne. Kto vyskúša pohotové reakcie indukcie, ten si tento spôsob varenia zamiluje!

Otočné ovládacie gombíky a detská poistka

Aby ste mali pri varení na tejto praktickej indukčnej doske všetko pekne na dosah, sú otočné ovládacie gombíky, ktoré boli navrhnuté na intuitívne používanie, umiestnené pozdĺž prednej časti. Možno ich bez problémov uchopiť a otáčať. A tak, ak potrebujete prejsť z jemného perlenie priamo na plný var, je ich pohyb úplne prirodzený. Detská poistka vám pomôže zabezpečiť bezpečný chod vašej indukčnej dosky.

Varné zóny a časová funkcia

Pre väčšiu variabilitu sú varné plochy tejto indukčnej dosky v dvoch rôznych veľkostiach. Umožní vám tak využiť možnosť použitia menších aj väčších nádob na varenie. Indikácia zostatkového tepla varných zón vás ochráni pred prípadným popálením. Časová funkcia vám umožní nastaviť dobu varenia pri jednotlivých pokrmov. Po uplynutí nastavenej doby sa varná zóna automaticky vypne.



Parametre a špecifikácia:

Typ dosky:
Vstavaná indukčná

Počet varných zón:
2

Varné zóny:
Stredná zóna vpredu výkon/priemer 1400 W/140 mm
Stredná zóna vzadu výkon/priemer 1800 W/180 mm

Napájacie napätie:
230 V

Rozmery dosky:
Š 290 xh 520 mm

Čistá hmotnosť:
5,5 kg

Farba:
čierna

Ostatné vybavenie:
Otočné ovládacie gombíky
Detekcia hrncov a panvíc
Prichycovací systém

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ehh 3920 BOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EHH 3920 BOK.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií