P&G MS v hokeji_CZ

Electrolux EOB 8956 AOX

Zobraziť katalóg
Electrolux EOB 8956 AOX
5 2 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, energetická trieda A, multifunkčná, objem 73 l, 90 programov, 24 režimov ohrevu, gril, ventilátor, varenie v pare, horný, spodný ohrev, antikoro
Kód:  FBT1120d Produktové číslo:  EOB8956AOX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EOB 8956 AOX

Electrolux EOB 8956 AOX je multifunkčná vstavaná rúra s možnosťou parného varenia. Spadá do energetickej triedy A, ale v porovnaní s ostatnými spotrebičmi v tejto triede je ešte o 20 % úspornejšia. Jej vnútorný priestor s objemom 73 litrov poskytuje dostatok miesta na prípravu väčších pokrmov. Vďaka kombinácii varenia v pare a teplovzdušného varenia môžete pripraviť veľmi chutné a zároveň zdravé jedlá. K dispozícii máte ultra veľký ventilátor a vďaka systému UltraFanPlus bude príprava akéhokoľvek jedla prebiehať rovnomerne a nezávisle od jeho umiestnenia.

Prípravu pokrmov uľahčuje teplotná sonda, ktorú zasuniete do stredu mäsa alebo ryby. Nastavíte si teplotu, a až keď bude požadovaná teplota dosiahnutá, rúra vás upozorní. Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou dotykovej obrazovky na prednom paneli s viacjazyčnou podporou. V ponuke si môžete vybrať až 90 prednastavených programov, 24 režimov ohrevu a veľa ďalších možností.

Rúra je vyhotovená v antikorovej farbe a jej povrh je vybavený ochranou proti odtlačkom prstov. Vnútri sa nachádza vysoko lesklý smalt, ktorý umožňuje jednoduché čistenie. Aj sklo je veľmi jednoduché na údržbu. Chladiaci ventilátor sa automaticky spustí vždy, keď je zariadenie v prevádzke a ochladzuje elektronické komponenty, čím ich chráni a predlžuje tak ich životnosť. Dvierka sa pýšia funkciou tlmeného zatvárania, vďaka tomu sa zatvárajú hladko a ticho. Disponuje tiež automatickým osvetlením a vypnutím teplovzdušného ventilátora pri otvorení dvierok. Pred náhodným zapnutím chráni detská poistka. 

V balení nájdete okrem hlavného zariadenia aj 2 rošty z antikorovej ocele, 1 odkvapkávací pekáč a 2 koláčové smaltované plechy na pečenie.

Parametre a špecifikácia:

Vnútorný objem:
73 l

Príkon:
3500 W

Elektronické funkcie:
Osvetlenie rúry zapnúť/vypnúť, ukazovateľ teploty počas ohrievania, odčítanie času, použitie zvyškového tepla, servisné kódy, nastavenie typu zvuku/deaktivácia, štart, čistenie parou s možnosťou nastavenia oneskorenia, 70 receptov (ingrediencie, postup), akustický signál

Funkcie rúry:
Gril, spodný ohrev, gril + spodný ohrev + ventilátor, gril + spodný ohrev (80 °C fix), gril + spodný ohrev, gril + ventilátor, kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor, kruhové teleso + ventilátor, kruhové teleso + ventilátor ( 30 °C fix), kruhové teleso + ventilátor (udržanie vlhkosti), kruhové teleso + ventilátor (LTC - nízka teplota), para (10), para + spodný ohrev + ventilátor, para + ventilátor (100), para + kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor, para (25 %) + kruhové teleso (75 %) + ventilátor, para (50 %) + kruhové teleso (50 %) + ventilátor

Doplňujúce informácie:
Energetická trieda A
Čas pečenia (statická funkcia): 53 min
Čas pečenia (multifunkcia): 48 min
Hlučnosť: 50 dB (A)
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,99 W
Plocha najväčšieho plechu: 1424 cm2

Obsah balenia:
2x bežný rošt z antikorovej ocele
1x odkvapkávací pekáč (sivý smalt)
2x koláčový smaltovaný plech na pečenie
Špongia na parný generátor
Kryt generátora pary
Koľajnice na rošt Easy Entry

Rozmery spotrebiča:
(V x Š x H): 594 × 594 × 567 (mm)

Vstavané rozmery:
(V x Š x H): 590 × 560 × 550 (mm)

Hmotnosť:
42 kg


 

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Detská poistka, Ochladzovací systém Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
73 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EOB 8956 AOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOB8956AOX.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií