Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Electrolux ERF 2404 FOW

Zobraziť katalóg
Electrolux ERF 2404 FOW
Chladnička kombinovaná, 125 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 214/18 l, hlučnosť 40 dB, Space Plus, mraziaci výkon 2 kg/24 hod, biela
Kód:  FAC2227f Produktové číslo:  ERF2404FOW Stránky výrobcu

Electrolux ERF 2404 FOW

Electrolux ERF 2404 FOW je voľne stojaca kombinovaná chladnička s mraziacou priehradkou. Priestor SpacePlus ponúka maximálne využitý celkový objem, ktorý je aj napriek svojej výške 125 cm slušných 232 l. V mraziacej časti s objemom 18 l môžete potraviny skladovať aj dlhodobo, priehradka totiž spadá do klimatickej triedy SN-N-ST. Chladnička sa vyznačuje aj nízkymi nákladmi vďaka energetickej triede A+.

Chladiaca časť celkovo poskytuje 214 l využiteľného priestoru. Umiestnené sú tu 4 odkladacie plochy zo sklenených poličiek, z ktorých 3 sú výškovo nastaviteľné. Pod nimi je umiestnená široká zásuvka aj na dlhú zeleninu a ovocie. Dvere poskytnú ďalší odkladací priestor v 4 poličkách, pohodlne tu uložíte aj vysoké fľaše.

Hlučnosť chladničky je na úrovni 40 dB. Praktické sú predné nastaviteľné nožičky a možnosť zmeny otvárania dverí doľava, takže chladničku môžete umiestniť kamkoľvek, všade sa bude používať pohodlne.

Hlavné prednosti:

  • Dobre riešený vnútorný priestor
  • Mraziaci priestor aj na dlhodobé uskladnenie potravín
  • Hlučnosť 40 dB
  • Zameniteľné otváranie dverí
  • Energetická trieda A+

Parametre a špecifikácia:

Chladiaci priestor:
4 odkladacie plochy, 3 polohovateľné
4 odkladacie priehradky vo dverách
Priehradka

Mraziaci priestor:
Objem: 18 l
Trieda mrazenia: SN-N-ST

Technické parametre:
Zmrazovací výkon: 2 kg/24 h
Akumulačná doba: 11 h
Príkon: 110 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ERF 2404 FOW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX ERF2404FOW.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií