Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electrolux ESL5330LO + Electrolux EOB43410OX + Electrolux EHI6340FOK

Zobraziť katalóg
Electrolux ESL5330LO + Electrolux EOB43410OX + Electrolux EHI6340FOK
Set spotrebičov rúry a indukcie a umývačky, RÚRA: A, objem 72l, elektronické funkcie: akustický signál, trvanie, koniec, minútka, čas, spôsoby ohrevu: spodný ohrev, ventilátor s grilom, DOSKA: 4 zóny, PowerBooster, indikácia zvyškového tepla 4 segmenty, minútka, UMÝVAČKA: 13 súprav riadu, A ++ / A / A, hlučnosť 45dB, 5 programov, 4 teploty, Multitab, TimeManager, FuzzyLogic
Kód:  set002b Stránky výrobcu
Electrolux ESL5330LO + Electrolux EOB43410OX + Electrolux EHI6340FOK Predaj skončil

Electrolux ESL5330LO + Electrolux EOB43410OX + Electrolux EHI6340FOK

Cenovo výhodný set spotrebičov značky Electrolux pozostáva z rúry, indukčnej varnej dosky a umývačky riadu, a vy tak máte jedinečnú možnosť vybaviť svoju kuchyňu modernými spotrebičmi s jedinečnými technológiami, ktoré vám uľahčia prácu.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenové zvýhodnený set spotrebičov Electrolux
  • Vstavaná rúra, indukčná varná doska a umývačka riadu
  • Rúra s technológiou UltraFanPlus pre rovnomerné prepečenia
  • Extra veľký objem 74 l
  • Umývačka na 13 sád riadu
  • 5 umývacích programov
  • Variabilný horný kôš
  • Indukčná varná doska s funkciou Power Booster
  • Možnosť zlúčenia dvoch zón v jednu veľkú

Electrolux ESL 5330 LO

Úsporná a funkčne vybavená umývačka riadu patrí do energetickej triedy A++ a pohodlne pojme 13 súprav riadu. Špecialitou tohto modelu je funkcia AutoFlex, ktorá upravuje teplotu a spotrebu vody a energie v závislosti na veľkosti náplne a stupňa zašpinenia. Tým je zaistené dôkladné umývanie s ohľadom na úspornosť. Aby sa poháre a hrnčeky neprevrhli a vzájomne nezrazili, horný kôš je vybavený tŕňmi z mäkkej gumy. V hornom koši nechýbajú skladacie poličky na šálky, špeciálne držiaky na pivné poháre a košík na dlhé nože. Dolný kôš je vybavený plastovým držiakom a dvoma rozložiteľnými poličkami na taniere. Dovnútra pohodlne naskladáte aj veľký riad a podľa toho, kde je potreba viac miesta, môžete zmeniť výšku horného koša. Umývačka umožňuje výber jedného z piatich umývacích programov a štvoricu rozdielnych teplôt, aby ste mali možnosť čo najlepšie prispôsobiť štýl a intenzitu umývania.

Electrolux EHI6340FOK

Varná doska od popredného výrobcu Electrolux vám vďaka variabilnej varnej zóne ponúkne množstvo priestoru pre panvice aj hrnce rôznych veľkostí i priemerov. Dohromady môžete využiť 4 indukčné zóny, z ktorých dve možno prepojiť v jednu veľkú maxi zónu. O vašu bezpečnosť sa postarajú špeciálne svetelné kontrolky zostatkového tepla, ktoré vás upozornia na rozohriatie konkrétnych varných zón aj zvyškové teplo. Okamžitého bodu varu dosiahnete po aktivovaní funkcie Power Booster. Táto funkcia dodá zóne rýchlu a intenzívnu dávku horúčavy, aby ste mohli okamžite začať s varením. Ďalšou praktickou funkciou je časovač, vďaka ktorému dosiahnete vždy perfektné výsledky. Dovolí vám naplánovať si presný čas ohrevu a zároveň vás upozorní na uplynutie nastaveného času pomocou zvukovej signalizácie.

Electrolux EOB 43410 OX

Vstavaná rúra značky Electrolux, ktorej hlavnou výhodou je technológia UltraFanPlus, ktorá sa postará o rovnomerné prepekanie pokrmov nezávisle od ich polohy v rúre. Extra veľký ventilátor smeruje prúdenie horúceho vzduchu do všetkých strán, čím zaistí dokonalý a presný ohrev. Vybrať si môžete z niekoľkých špeciálne navrhnutých programov na pečenie. Medzi nimi nechýba grilovanie alebo infrapečenie. Mimoriadne objemný vnútorný priestor uľahčí prípravu väčšieho množstva pokrmov. Táto rúra vám ponúka rovnakú úroveň flexibility, akú vyžadujú zaneprázdnení šéfkuchári. Má kapacitu 74 litrov, najväčší plech v okolí a až deväť polôh pre rošty. Iste ceníte elegantný moderný dizajn rúry v prevedení z nerezovej ocele, ktorej povrch je špeciálne upravený proti odtlačkom prstov a navyše sa ľahko čistí. Vykurovacie teleso možno ľahko odňať a umyť. Spolu s rúrou je dodávaný jeden koláčový plech na pečenie z vysoko lesklého smaltu, odkvapkávací pekáč zo šedého smaltu a praktický chrómovaný rošt.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ESL5330LO + Electrolux EOB43410OX + Electrolux EHI6340FOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX ESL5330LO + ELECTROLUX EOB43410OX + ELECTROLUX EHI6340FOK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií