AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Electrolux ESL 8510 RO

Zobraziť katalóg
Electrolux ESL 8510 RO
2,5 2 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 15 súprav riadu, A++/A/A, hlučnosť 44 dB, 7 programov, 5 teplôt, Multitab, FuzzyLogic, systém DryTech - sušenie zvyškovým teplom, TIME Manager, odložený štart 1 - 24 hod., lúč na podlahe, antikoro
Kód:  FBM7101v Produktové číslo:  ESL8510RO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESL 8510 RO

Electrolux ESL 8510 RO je vstavaná umývačka určená na 15 súprav špinavého riadu, ktorá spadá do energeticky veľmi úspornej triedy A++. Na umývanie ponúka celkovo 7 rôznych programov a 5 teplôt, medzi ktorými nechýba napríklad špeciálny program, ktorý zaisťuje šetrnú starostlivosť o sklo. Určite oceníte možnosť odloženia štartu v rozmedzí od 1 do 24 hodín.

Vnútri vám umývačka ponúkne horný kôš s plastovou rukoväťou, skladacími poličkami na šálky a poháre alebo priestor až na 6 vínových pohárov s mäkkými výstužami. Spodný kôš má tiež plastovú rukoväť a 2 rozložiteľné tanierové poličky. Z praktických funkcií nechýba vodný senzor, ktorý detekuje úroveň zašpinenia vody a upravuje podľa toho spotrebu, alebo indikátor doplnenia soli.

Umývačka disponuje aj špeciálnym nastavením Multitab, ktoré dokáže naplno využiť potenciál kombinovaných tabliet. Obľúbite si aj AutoFlex, funkciu, ktorá upravuje teplotu a spotrebu vody a energie v závislosti od veľkosti náplne, o sušenie sa potom stará technológia DryTech. A prekvapí vás nízka hlučnosť 44 dB.

Umývacie programy:

  • AutoFlex 45° - 70°
  • Eco 50 °C
  • FLEXIWASH
  • Starostlivosť o sklo 45 °C
  • Intenzívny 70 °C
  • Rýchly plus 60 °C
  • Opláchnutie a čakanie

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ESL 8510 RO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX ESL8510RO.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií