Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Electrolux EWT 1266 ODW

Zobraziť katalóg
Electrolux EWT 1266 ODW
Práčka plnená zhora vrchom plnená, možnosť pripojenia na teplú vodu, A+++, 1200 ot./min, náplň 6 kg, hlučnosť prania/odstreďovania 57/76 dB, FuzzyLogic, LCD displej, biela
Kód:  FAP2105k Produktové číslo:  EWT1266ODW Stránky výrobcu
Electrolux EWT 1266 ODW Predaj skončil

Electrolux EWT 1266 ODW

Electrolux EWT 1266 ODW je vrchom plnená automatická pračka, ktorá vďaka svojim špičkovým úsporným technológiám patrí do energetickej triedy A+++, čomu napomáha aj ekologický prívod horúcej vody, ktorý umožňuje práčku pripojiť priamo k domovej prípojke horúcej vody. Hoci je práčka úzka len 40 cm, bubon pojme až 6 kg špinavej bielizne, práčka navyše automaticky nastaví potrebný čas a teplotu za vás vďaka technológii Fuzzy Logic, ktorá reaguje na množstvo náplne.

Kľúčové vlastnosti

  • Náplň bielizne 6 kg
  • LCD displej
  • Ukazovateľ zostávajúceho času
  • Program na hodváb
  • Odložený štart
  • Mäkké otváranie dverí bubna
  • Automatické nastavenie bubna do hornej pozície na otvorenie na konci programu
  • Kontrola vyvažovania náplne v bubne
  • Technológia Fuzzy Logic
  • 2 nastaviteľné nožičky + 2 fixné nožičky
  • Ochrana proti pretečeniu

Na pranie vám bude k dispozícii niekoľko programov, s ktorými zvládnete vyprať všetky bežné tkaniny, medzi ktorými nechýba špeciálne nastavenie na pranie športového, syntetického oblečenia či ekonomický program. Po dokončení prania sa bubon automaticky presunie do hornej pozície, veko bubna otvoríte ľahko pomocou prepracovaného systému SoftAccess. Určite oceníte aj možnosť oneskoreného štartu, ochranu proti pretečeniu či kontrolu vyvažovania náplne v bubne.

Pracie programy:
Bavlna, bavlna - ekonomický, závesy, periny, džínsy, spodná bielizeň 40, rýchly a intenzívny, jemné, plákanie, hodváb, odstreďovanie/vypúšťanie, športové, syntetické, vlna plus

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EWT 1266 ODW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWT 1266 ODW.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií