Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58

Zobraziť katalóg
Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58
5 1 hodnotení
Vreckový vysávač – príkon 700W, vrecko 3.5l, veľmi tichý 58dB (A), umývateľný Allergy Plus filter, akčný rádius 12m, dĺžka prívodného kábla 9m, nesené príslušenstvo Aeropro 3v1 (kefka, nadstavec na štrbiny, hubica na čalúnenie), hubica AeroPro Silent, hubica Aeropro Parkett, hubica AeroPro Mini Turbo, hadica Aeropro 36mm
Kód:  EXLVS051b Produktové číslo:  ZUSALLER58 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58 Predaj skončil

Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58

Ak hľadáte spoľahlivého pomocníka na upratovanie do domácnosti, ktorý by bol vhodný aj pre alergikov, potom tento kúsok je presne to pravé. Spája v sebe silu, kvalitu a luxusný dizajn tak, aby z toho vyšiel výkonný a zároveň úsporný vysávač s perfektnou filtráciou. So svojim účinným motorom a optimalizovaným prietokom vzduchu zaručuje vždy nadštandardnú účinnosť a nízku spotrebu energie. A je pri tom jedno, na akom povrchu práve vysávate. Určite oceníte aj jeho pekný dizajn krásnej modrej farby, okrem účinnosti tak zároveň aj dobre vyzerá.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálny displej
  • Vysoký výkon – dôkladne všetko vysaje
  • Vysoká účinnosť vysávania šetrí vaše peniaze
  • Umývateľný Allergy Plus filter
  • Nízka hladina hluku
  • Hubica AeroPro 3 v 1 pre jednoduché vysávanie na ťažkých povrchoch
  • Moderný dizajn

Šikovný pomocník do domácnosti

Vysávač Ultrasilencer ZUSALLER58 bol vyvíjaný tak, aby nebol pri jeho práci nikto rušený. Hladina hluku sa totiž drží na výbornej úrovni 58 decibelov. Tomu pomáhajú aj mäkké gumené kolieska, ktoré navyše chránia podlahu proti akémukoľvek poškriabaniu. Vysávač s vynikajúcim akčným rádiom 12 m sa vyznačuje svojou ľahkosťou a skvelou ovládateľnosťou, nemusíte tak často striedať zásuvky.

Skvelá filtrácia

Tento vysávač je vybavený prvotriednym umývateľným filtrom, ktorý zachytáva aj tie najmenšie častice a chráni tak vašu domácnosť pred alergénmi. Zaisťuje tak účinné vysávanie a svieži vzduch pre celú rodinu. Pri používaní so špeciálne navrhnutými vreckami s-bag vypúšťa čistý a svieži vzduch a je tak šetrný voči osobám trpiacim alergiami.

Perfektné vybavenie

S hubicou AeroPro Parkett teraz ľahšie povysávate drevené podlahy, dlaždice aj podlahy so štrbinami. Ergonomická rukoväť sa veľmi dobre drží a práca s ňou je veľmi pohodlná. Vysávač je tiež vybavený ovládaním sacieho výkonu. Letmým pohledom na displej zistíte, či je potrebné vymeniť prachové vrecko alebo filter. Myslelo sa aj na skladovanie, pre ktoré sú určené úchytky. Nová hubica AeroPro Silent do hĺbky účinne vysaje každú nečistotu bez vysokej hladiny zvuku.

Vybavenie:

  • Aeropro 3 v 1 (kefka, nadstavec na štrvbiny, hubica na čalúnenie)
  • Hubica AeroPro Silent
  • Hubica AeroPro Parkett
  • Hubica AeroPro Mini Turbo
  • Hadica Aeropro 36mm

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
58 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,8 cm Hotovo!
Výška
26,6 cm Hotovo!
Hĺbka
40,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,73 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux UltraSilencer ZEN ZUSALLER58.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií