Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

Elektrické auto Aventador červené

Zobraziť katalóg
Elektrické auto Aventador červené
2,0 1 hodnotení
vhodné od 3 rokov, rozmery 112 x 64 x 43 cm, nosnosť 25 kg
Kód:  HRAa4207 Produktové číslo:  8590669156702 Stránky výrobcu
Elektrické auto Aventador červené Predaj skončil

Elektrické auto Aventador červené

Elektrické autíčko v realistickom dizajne Aventador predstavuje splnený sen každého malého vodiča či vodičky. Do detailov prepracované auto však nadchne nielen deti, ale aj ich rodičov, a to vďaka premysleným bezpečnostným prvkom. Pohodlná sedačka je vybavená bezpečnostnými pásmi, navyše možno auto ovládať pomocou diaľkového ovládača s dosahom 20 metrov. Nikdy tak nebudete musieť mať obavu, že vám dieťa ujde či nezastaví pri ceste.

Malý vodič sa chce pri jazde predovšetkým baviť, k čomu mu poslúžia funkčné LED svetlá, klaksón, smerovky a možnosť pripojenia MP3 prehrávača. Autíčko jazdí dopredu a dozadu, pričom najvyššia rýchlosť je 3 kilometre za hodinu. Na jedno nabitie ponúka približne 1,5 hodiny jazdy. Cestovanie v tomto športiaku si môžu vychutnávať deti od 3 rokov, jeho nosnosť je 25 kilogramov. Doprajte svojej ratolesti štýlový dopravný prostriedok, v ktorom sa bude cítiť úplne mimoriadne!
 

Kľúčové vlastnosti:

  • Diaľkové ovládanie s dosahom 20 metrov
  • Bezpečnostné pásy
  • Licencovaný dizajn
  • Možnosť pripojenia MP3 prehrávača
  • LED svetlá
  • Klaksón
  • Smerovky
     

Špecifikácia:

Rozmery:

112 x 64 x 43 cm

Nosnosť:
25 kg

Batéria:
6 V 7 AH (nabíjačka súčasťou balenia)

Doba jazdy na jedno nabitie:
1 - 1,5 hodiny

Maximálna rýchlosť:
3 km/h

Odporúčaný vek:
3+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elektrické auto Aventador červené
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elektrické auto Aventador červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elektro-Auto Aventador rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elektro-Auto Aventador rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elektromos autó Aventador Red.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií