Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Elevation veľkosť L

Zobraziť katalóg
Elevation veľkosť L
– maska druhej generácie, veľkosť L, zvyšuje odpor pri dýchaní
Kód:  SPT5348 Produktové číslo:  0766008587942

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elevation veľkosť L Predaj skončil

Elevation veľkosť L

Horolezci, komplexní atléti či vyznávači bojových športov si odjakživa zakladajú na vysokej vitálnej kapacite svojich pľúc. V rámci tréningov na neustále zlepšovanie výkonu používajú tréningové masky, ktoré preukázateľne zvyšujú produkciu hormónu EPO zvyšujúceho množstvo červených krviniek a hemoglobínu v krvi. Tá potom lepšie a efektívnejšie zásobuje kyslíkom pľúca, dôležité orgány a svaly. Športovci tak môžu svoje výkony posúvať na vyššiu úroveň.

Kľúčové vlastnosti

  • Posuniete svoje športové limity
  • Zvýšite si objem vašich pľúc
  • Ventily pre reguláciu vzduchu
  • Farba masky: čierna
  • Veľkosť masky: L

Prekonajte svoje limity

Tréningová maska druhej generácie sa oproti tej prvej zmenšila a stala sa oveľa praktickejšou a funkčnejšou ako predtým. Prostredníctvom troch ventilov v prednej časti je športovcovi vdychovaný vzduch dávkovaný. Za pomoci uzáverov si môžete zvoliť množstvo prijímaného kyslíka a hustoty vzduchu, a teda aj náročnosť vykonávanej športovej aktivity. Bočnica masky je z neoprénu, vďaka čomu je veľmi pohodlná. V prípade potreby si môžete dokúpiť aj návleky v rôznych farebných vyhotoveniach.

Maska je vhodná pre osoby staršie ako 16 rokov.

Tabuľka veľkostí
Tabuľka veľkostí

 
 
Poznámka:
» Všetky tréningové masky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elevation veľkosť L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elevation tréninková maska velikost L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elevation tréning maszk méret L.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií