Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

ELMEX Medzizubné kefky 6 mm (6 ks)

Zobraziť katalóg
ELMEX Medzizubné kefky 6 mm (6 ks)
2,0 1 hodnotení
Medzizubná kefka - efektívne čistenie medzizubných priestorov - 0,68 €/kefka
Kód:  ZUB151 Produktové číslo:  7610108051090 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELMEX Medzizubné kefky 6 mm (6 ks) Predaj skončil

ELMEX Medzizubné kefky 6 mm (6 ks)

Vylaďte svoju zubnú hygienu do úplnej dokonalosti s medzizubnými kefkami Elmex. Tieto kefky zvládnu preukázateľne eliminovať vznik zubného kazu a odstránia až o 60 percent viac zubného plaku ako bežné zubné kefky. Klasická zubná kefka dokáže zbaviť ústnu dutinu len časti nečistôt. Avšak medzizubná kefka sa vďaka svojmu spracovaniu môže pohodlne dostať aj do malých štrbiniek a odstrániť čiastočky tvoriace zubné kazy.

Medzizubné kefky Elmex disponujú čistiacou časťou s hrúbkou 6 milimetrov so štetinkami slúžiacimi na dočistenie zubov. O pohodlie pri čistení sa stará ergonomické plastové držadlo. Prídavná nástavná rukoväť k medzizubnej kefke Elmex umožňuje individuálne prispôsobenie držania. Čistenie medzizubnou kefkou by malo byť pravidelnou súčasťou ústnej hygieny.

Množstvo:
6 kusov

Poznámka:
» Všetky medzizubné kefky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELMEX Medzizubné kefky 6 mm (6 ks) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELMEX Mezizubní kartáčky 6 mm (6 ks).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií