Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Diskusia k Eltrinex CarHD LDWS

Zobraziť katalóg
Eltrinex CarHD LDWS - Kamera do auta

Diskusia k Eltrinex CarHD LDWS

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Eltrinex CarHD LDWS, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Eltrinex CarHD LDWS ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Eltrinex CarHD LDWS vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nikde nevidím, že by měla senzor pohybu, opravdu tuto základní funkci nemá?

Dobrýbden, rád bych se informoval jak velká microSD karta musí být dokoupena? Jak dlouhý je napájecí kabel (usb nebo zapalovačová koncovka)? Zapne se kamera automaticky při nastartování? Jaká je výdrž baterie? Děkuji.

Dobrý den, dá se kamera umístit také na palubní desku? Pokud ano, dá se potom otočit obraz (automaticky nebo ručně), tj. aby nebyl vzhůru nohama?

Dobrý den, rád bych se dotázal na oficiální maximální podporu velikosti karty. Na internetu se objevují i informace o 64GB kartě (prý ověřeno u výrobce). Jedná se o starou informaci zde na Alze (32GB) nebo je informace o 64GB lživá? Děkuji

Dobry den. Nemuzeme prijit kde se zapina detekce jizdnich pruhu? V menu jsme nenašli. Popripade jesrli je pak nejaka ikonka zobrazujici zapnuti tohoto modu na obrazovce

Dobrý deň. Dajú sa vypnúť výstražné zvukové upozornenia?

nikde jsem nenašel jestli má kamera kompl. menu v češtině?

Dobrý den. Chci se jen zeptat, zda je možné deaktivace jízdních pruhů a dostatečné vzdálenosti. Děkuji. Michal Straka

Kamera ma aj g senzor? Dakujem

Dobrý deň, môžete mi poradiť, či sa dajú po pripojení tejto kamery k PC nastavovať veci v MENU? U mňa sa na displeji kamery objaví akurát správa že je pripojená k USB. Ďakujem.

12
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií