PET AlzaBoxy Q1

Elysee 13270

Zobraziť katalóg
Elysee 13270
Pánske hodinky vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO9546 Produktové číslo:  4005420908994

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elysee 13270

Exkluzívny model pánskych hodiniek Elysee s názvom Sithon. Vysoko elegantný kúsok, vhodný na nosenie hlavne na spoločenské udalosti. Svojho majiteľa zaujmú nielen svojím vzhledom, ale aj vysokou kvalitou všetkých použitých materiálov.

Puzdro hodiniek, ktoré je vyrobené z ušľachtilej nerezovej ocele, ukrýva spoľahlivý strojček Citizen / Miyota GP50 na batériový pohon. Ten je zárukou bezchybného chodu mechanizmu hodiniek vo veľmi vzácnom usporiadanie s retrográdním zobrazením dátumu a GMT (rádiovo riadené). Biely ciferník chráni minerálne sklíčko sa zafírovú úpravou.Vodotesnosť 3 ATM poskytuje hodinkám dostačujúce zabezpečenie proti vzdušnej vlhkosti i za dažďa.

Elegantný vzhled hodiniek umocňuje využitie ako minimalisticky pojatých indexov a ručičiek, tak tiež splietaného oceľového ťahu typu Mesh. 

kľúčové vlastnosti

  • Pánske analógové hodinky vo vysoko elegantnom dizajne
  • Minerálne sklíčko sa zafírovú úpravou
  • Spoľahlivý strojček Citizen / Miyota GP50
  • Retrográdna zobrazenie dátumu
  • Rádiovo riadený GMT (Greenwich Mean Time)
  • luminiscenčné prvky

Luxusný vzhled aj vysoká kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Minerálne sklíčko sa zafírovú úpravou poskytuje ciferníku zvýšenú ochranu a zároveň zachováva skvelé optické vlastnosti sklíčka čisto minerálneho. Hodinky sú preto vysoko odolné proti oderu i poškriabaniu a zobrazenie čas na hodinkách je vždy dokonale viditeľné.

O eleganciu a náročnosti spracovania Mesh oceľových ťahov sa nedá pochybovať. Sú však nielen nádherné, ale tiež sa veľmi príjemne nosí. Navyše vďaka preklápacie spone, ktorou je ťah opatrený, sa nemusíte obávať straty hodiniek pri nechcenom otvorení spony - je z jedného kusu.  

Hodinky Elysee dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elysee 13270 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELYSEE 13270M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELYSEE 13270.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií