Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Elysee 77007

Zobraziť katalóg
Elysee 77007
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO9548 Produktové číslo:  4005420910768

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elysee 77007

Exkluzívny model pánskych hodiniek Elysee s názvom monumentům Automatic. Štýlový kúsok s automatickým strojčekom, ktorého chod si môžete kedykoľvek skontrolovať cez priehledné zadné viečko. Nekomplikovaný elegantný dizajn aj vysoká kvalita spracovania predurčuje tieto hodinky nielen na každodenné nosenie, ale aj k tomu stať sa vhodným doplnkom k spoločenskému obleku.

Puzdro hodiniek, ktoré je vyrobené z ušľachtilej nerezovej ocele, ukrýva spoľahlivý strojček Citizen / Miyota 9015 s automatickým naťahovaním. Ten je zárukou bezchybného chodu hodinkových ručičiek aj dátumovky. Šedý, štruktúrovaný ciferník chráni zafírové sklíčko s antireflexnou úpravou. Vďaka vodotesnosti 5 ATM sa môžete s hodinkami na ruke sprchovať, bez obáv z ich zničeniu.

Elegantný vzhled hodiniek umocňuje využitie ako klasicky poňatých indexov a ručičiek v šedostriebornej farbe, tak tiež vysoko kvalitného koženého pásika, opatreného motýľové sponou.   

kľúčové vlastnosti

  • Pánske analógové hodinky vo vysoko elegantnom dizajne
  • Zafírové sklíčko s antireflexnou úpravou
  • Automatický strojček Citizen / Miyota 9015
  • Priehledné zadné viečko
  • dátumovka
  • Luminiscenčné prvky na ručičkách hodiniek

Luxusný vzhled aj vysoká kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Zafírové sklíčko s antireflexnou úpravou je tým najlepšie, čo si môžete dopriať. jehounikátny tvrdosť a odolnosť proti oderu je takmer legendárny. Bežnými predmety ho nepoškriabete, ani keď si to budete želať. Navyše vyniká skvelými optickými vlastnosťami - takže čas na hodinkách bude vždy dokonale viditeľný.

Strojčeky s automatickým naťahovaním sa radí medzi tie najsofistikovanejšie, ktoré kedy boli vytvorené - hodinky sa sami naťahujú jednoduchým pohybom vašej ruky pri nosení.    

O eleganciu kvalitne spracovaného koženého pásika sa nedá pochybovať. Je veľmi pohodlný, perfektne sa prispôsobí ruke svojho majiteľa a navyše ho čas nezničí - naopak dodá mu neopakovateľnú patinu. Vďaka využitiu hodinkové spony sa výrazne znižuje riziko straty hodiniek pri jej rozopnutí - spona je z jedného kusu. 

Hodinky Elysee dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elysee 77007 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELYSEE 77007. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elysee 77007.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií