AD homeoffice AD homeoffice

Elysee 80516MG

Zobraziť katalóg
Elysee 80516MG
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO9539 Produktové číslo:  4005420909359

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elysee 80516MG

Exkluzívny model pánskych hodiniek Elysee s názvom The Rally Timer. Unikátne hodinky, ktoré sú dizajnované priamo pre využitie v automobilovom Rally. Svojho majiteľa nadchnú nielen športovo elegantným vzhledom, ale aj mimoriadnou kvalitou zhodnotených materiálov a mnohými praktickými funkciami.

Puzdro hodiniek, ktoré je vyrobené z ušľachtilej nerezovej ocele, ukrýva spoľahlivý strojček Citizen / Miyota 6S20 na batériový pohon. Ten je zárukou bezchybného chodu ručičiek aj chronografu. Šedý ciferník chráni antireflexné zafírové sklíčko. Funkciu chronografu - stopiek zobrazujú   dva subciferníky a to s presnosťou až na 1/20 sekundy. Hodinky sú vybavené jednosmerne otočnou lunetou a nechýba ani dátumovka na štvrtej pozícii.

Športový ráz hodiniek umocňuje využitie kontrastných bielych indexov a červených akcentov na ručičkách aj tlačidlách stopiek. Poloha tlačidiel stopiek je prispôsobená potrebám vodičov, tak aby bolo možné ich pohodlne stlačiť počas jazdy bez nutnosti zložiť ruku z volantu. Hodinky sú skvelé aj na nočné jazdy, pretože sú vybavené ako luminiscenčným ciferníkom, tak aj luminiscenčnými prvky na indexoch a ručičkách.  

Vďaka vodotesnosti zodpovedajúce štandardu 10 ATM sa môžete s hodinkami na ruke potápať až do hĺbky 8 metrov bez obáv o ich zničeniu.

kľúčové vlastnosti

  • Pánske analógové hodinky v športovo elegantnom dizajne
  • Zafírové sklíčko s antireflexnou úpravou
  • Spoľahlivý strojček Citizen / Miyota 6S20
  • Dátumovka, stopky s presnosťou na 1/20 sekundy
  • chronograf
  • Luminiscenčné prvky, luminiscenčné ciferník
  • Jednosmerne otočná luneta

Luxusný vzhled aj vysoká kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Zafírové sklíčko s antireflexnou úpravou je tým najlepšie, čo si môžete dopriať. Jeho unikátny tvrdosť a odolnosť proti oderu je takmer legendárny. Bežnými predmety ho nepoškriabete, ani keď si to budete želať. Navyše vyniká skvelými optickými vlastnosťami - takže čas na hodinkách bude vždy dokonale viditeľný.

Jednosmerne otočná luneta je skvelým pomocníkom pre rýchle zistenie koľko času vám ešte zostáva z 60 minút. 

O eleganciu a náročnosti spracovania Mesh oceľových ťahov sa nedá pochybovať. Sú však nielen nádherné, ale tiež sa veľmi príjemne nosí. Navyše vďaka tŕňovej pracke, ktorou je ťah opatrený, sa perfektne prispôsobí veľkosti zápästia svojho majiteľa. 

Hodinky Elysee dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elysee 80516MG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elysee 80516MG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elysee 80516MG.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií