Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Emile Henry Dóza na soľ, granátová farba

Zobraziť katalóg
Emile Henry Dóza na soľ, granátová farba
na soľ, priemer 10 cm, objem 0,35 l, vhodná do umývačky riadu, ručná výroba, granátová farba
Kód:  EMHACC02 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  340201 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Emile Henry Dóza na soľ, granátová farba Predaj skončil

Emile Henry Dóza na soľ, granátová farba

Ako už poznáme z rozprávky, bez soli sa nezaobíde príprava žiadneho jedla. Táto ručne vyrábaná dóza na soľ prekvapí svojím jedinečným dizajnom. Atypický tvar uľahčuje dosiahnuteľnosť toľko používaného dochucovadla. Keramická soľnička má priemer a teda aj vstupný otvor 10 cm a objem 0,35 litra. Odmeranie potrebného množstva je teda veľmi jednoduché. Glazúra v granátovej farbe je použitá len zvonku, aby sa vo vnútri predišlo nechcenému spájaniu a hrudkovaniu soli.

Kľúčové vlastnosti

  • Keramická dóza na soľ
  • Jednoduché naberanie dochucovadla
  • Granátová farba
  • Glazúra použitá iba zvonka soľničky
  • Priemer 10 cm
  • Objem 0,35 l
  • Vhodná do umývačky riadu
  • Ručná výroba

Kvalita nadovšetko

Všetky produkty značky Emile Henry sú vyrábané ručne, a to len z prírodných materiálov. Tými sú kvalitná burgundská hlina, piesok a voda. Výrobky sú odolné proti nárazu, odštiepeniu i poškriabaniu. Vďaka glazúre, ktorá je aplikovaná pri veľmi vysokých teplotách, zaručuje farebnú stálosť a vhodnosť umývania v umývačke riadu. Tieto postupy sú generáciami overené. Takisto kontrola každého kusu a inovatívna technológia Ceradon zaručujú vysokú kvalitu. Vďaka nej má riad tiež vysokú odolnosť proti chladu i teplu. Môžete ich teda bez obáv vložiť z mraziaceho boxu rovno do predhriatej rúry alebo mikrovlnky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Emile Henry Dóza na soľ, granátová farba Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emile Henry Dóza na sůl, granátová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emile Henry Salzspender, Granat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emile Henry Salzspender, Granat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emile Henry sótartó, gránátalma.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií