Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Emile Henry Tajine

Zobraziť katalóg
Emile Henry Tajine
Hrniec Tajine v granátovej farbe s priemerom 32 cm, vhodný do rúry a na sporák, exkluzívna kolekcia Pohlreich Selection Potten & Pannen - Staněk
Kód:  EMHACC06 Produktové číslo:  345632

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Emile Henry Tajine

Keramický Tajine hrniec v granátovej farbe z exkluzívnej kolekcie Pohlreich Selection Potten & Pannen vám umožní vychutnávať si aj doma obľúbené jedlá z jedného hrnca. Riad typu Tajine pochádza zo severnej Afriky s teší sa rastúcej obľube predovšetkým vďaka jednoduchosti receptov. Typický kónický tvar vrchnej časti hrnca je ideálny pre cirkuláciu a kondenzáciu pary, vďaka čomu mäso zostáva krásne šťavnaté. Nechajte sa aj vy inšpirovať celýmradom receptov a pochutnajte si na netradičných a veľmi lahodných pokrmoch z hrnca Tajine!

Kľúčové vlastnosti

  • Keramický Tajine hrniec s priemerom 32 cm
  • Výrobná technológia Flame
  • Používať možno v rúre, na sporáku alebo v mikrovlnnej rúre
  • Záruka na výrobné chyby až 10 rokov
  • Odolný proti poškriabaniu a nárazom
  • Možno ho umývať v umývačke riadu

Čo je to Flame technológia?

Táto inovatívna patentovaná technológia výroby zaručuje riadu maximálnu odolnosť pred nárazmi, poškriabaním a teplotným rozdielom. Vďaka tomu ho možno bez obáv používať v rúre pri pečení, na všetkých typoch sporákov (pre použitie na indukčných sporákoch je nutné použiť adaptačný disk) a v mikrovlnnej rúre, dokonca ho môžete ihneď po vybratí z mrazničky vložiť do rúry. Pokrm môžete v hrnci krájať i servírovať, takže oceníte tepelnú zotrvačnosť keramiky, v ktorej bude jedlo chladnúť len veľmi pomaly. Po jedle zaiste uvítate možnosť umývanie v umývačke riadu. Všetky výrobky od firmy Emile Henry sú vyrábané ručne s použitím rýdzo prírodných materiálov - kvalitnej burgundskej hliny, piesku a vody.

Parametre a špecifikácia

Pokrievka
Áno Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry Hotovo!
Príslušenstvo
Pokrievka Hotovo!
Priemer nádoby
32 cm Hotovo!
Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

Vlastnosti

Pokrievka
Áno Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry Hotovo!
Príslušenstvo
Pokrievka Hotovo!

Priemer nádoby

Priemer nádoby
32 cm Hotovo!

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Emile Henry Tajine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emile Henry Tajine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emile Henry 345632. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emile Henry 345632. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emile Henry 345632.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií