PET AD homeoffice

Diskusia k Enermax Platimax 1350W Platinum

Zobraziť katalóg
Enermax Platimax 1350W Platinum - PC zdroj

Diskusia k Enermax Platimax 1350W Platinum

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Enermax Platimax 1350W Platinum, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Enermax Platimax 1350W Platinum ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Enermax Platimax 1350W Platinum vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobryy..chcel by som vedet ako postupovat,, mam tento zdroj..pc sa mi zacalo samovolne restartovat a sprievodny jav je bzucanie v zdroji (zabzuci a PC sa restartuje v roznych intervaloch..a sam sa zapne(( po mesacnej reklamaciii mi bol zdroj vrateny a reklamacia zamietnuta ...zdroj som nahodil s5 do PC a to frcalo dotrss normalne...a problem sa opakuje po par tyzdnoch zas..chcel by som vedet ako postupovat ..dakujem

Prosim o info, kolik slotů a přiložených kabelu má pro 8 (6+2) pin?

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií